Wrappers på standby – miniwrapper på vej

af | 10. feb 2016 | Iværksætteri

I august 2015 kom Allan Andersen og Malene Madsen forbi Vordingborg Erhverv med en god idé. Der blev handlet hurtigt og inden for meget kort tid var de to iværksættere kendt i det meste af kommunen med deres nye virksomhed Wrappers. Nu er der et nyt projekt på vej.

Med en god aftale hos Kvickly i Vordingborg samt en spireplads og vejledning fra Vordingborg Erhverv, kom der hurtigt gang i forretningen og produktudviklingen, og Wrappers kom rigtig godt fra start. Efter mindre end et halvt år kunne de investere i den længe ønskede Food Truck, så der kunne serveres Wrappers til alle, i al slags vejr.

At starte ny virksomhed er en stor beslutning og det er heller ikke uden omkostninger. Allan og Malene fra Wrappers tog fat på opgaven med vilje og gå-på-mod og fik i løbet af få måneder stor succes. De har arbejdet på højtryk for at få solgt wrappers til de mange strøgkunder, men der blev også videreudviklet på konceptet og inden længe fik de den første store ordre; at sælge wrappers til 250 medarbejdere på Bisca i Stege. Det gik over al forventning og der er efterfølgende blevet arbejdet hårdt på konceptudvikling og salgsteknikker. Der var også kommet både fødselsdage og konfirmationer i kalenderen til marts og april.

Mini-wrapper på vej til juni

Sideløbende med iværksætter-projektet har parret også haft andre projekter i gang og kort efter opstarten, fik de også realiseret drømmen om endnu et projekt. Til juni venter de nemlig en lille pige, som skal hedde Astrid. Med to meget tidskrævende projekter har de derfor valgt at lægge iværksætter-drømmen lidt på hylden og fokusere hundrede procent på familielivet.

”Vi startede det her, fordi det var et fælles projekt, som vi gerne vil være sammen om. Det kan vi ikke nu hvor Malene er sygemeldt, og der bliver heller ikke tid til det i den første tid, når den lille kommer. Vores lille pige bliver et nyt fælles projekt og derfor har vi valgt, at vores nye familie kommer i første række, og vi kan mærke at det er det helt rigtige.” fortæller Allan Andersen om parrets beslutning.

Den nye vogn er derfor solgt igen og kunderne er blevet informeret om beslutningen. Folk har taget godt imod nyheden og har stor forståelse for parrets beslutning.

Interessen er stadig stor

”Vi har været så glade for den store opbakning vi har fået alle steder fra. Wrappers er jo blevet kendt i bybilledet, det mærker vi tydeligt. Vi er begge iværksættere af sind og kan lide at gøre det vi brænder for. Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at fortsætte med iværksætteriet. Men i denne omgang har vi valgt at trække en streg i sandet og har derfor sagt nej til de gode tilbud.” fortæller Allan.

De har dog nydt rejsen indtil nu og har ikke fortrudt ét sekund.

”Den her oplevelse har været noget af det vildeste, vi har prøvet, og vi har lært utrolig meget af det. Jeg vil anbefale alle med en idé om at kontakte Vordingborg Erhverv og få en snak om mulighederne. Vores succes havde ikke været så stor uden den støtte og vejledning vi har fået fra Dan.” fortæller han.

Hos Vordingborg Erhverv har Wrappers også gjort sig bemærkede, og det er en stolt erhvervsservicechef, der dog nu er ked af at sige farvel til et af hjertebørnene.

”Wrappers er blandt de mest handlekraftige iværksættere jeg har mødt. De får en idé og så fører de den ud i livet. Det er så flotte resultater de har opnået, på meget kort tid. Nu ønsker vi dem rigtig meget held og lykke med det nye projekt, og jeg ser frem til at vi skal arbejde sammen igen i fremtiden.” fortæller Dan Holck-Hansen fra Vordingborg Erhverv.

I den næste tid kommer parret til at koncentrere sig om forberedelserne til den lille ny wrapper ankommer og Allan søger fuldtidsjob som pædagog. Han har allerede fået mulighed for en samtale på opholdsstedet Clemens, en kontakt han også har fået gennem Vordingborg Erhverv.

Ordrebogen bugner, blandt andet har Kvickly ønsket at booke Wrappers til 2 personalefester og der er kommet bestilling fra VUMF (Vordingborg Ungdomsskoles Musik Festival) som hvert år besøges af op mod 500 mennesker.

Hvis du har interesse for konceptet Wrappers, er du velkommen til at kontakte Allan Andersen på tlf. 9397 9885.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev