Milborg IT-Drift og Support – din lokale it-afdeling

af | 28. nov 2017 | Iværksætteri

Med en opvækst i Præstø har Adam Milborg et godt kendskab til lokalområdet. Han har i snart et lille års tid været selvstændig og er glad for livet med eget firma, Milborg IT-Drift og Support, hvor han tilbyder it-ydelser til kommunens virksomheder.

Efter flere års arbejde i København og pendlen frem og tilbage fik Adam Milborg nok: Det skulle være slut med stress og lang transporttid. Derfor tog han beslutningen om at springe ud som selvstændig it-konsulent med firmaet Milborg IT-Drift og Support i Vordingborg.

”Jeg er en slags ekstern it-afdeling, som har ansvaret for mine kunders it-infrastruktur,” fortæller Adam om sit arbejde.

Hurtig lokal hjælp ved it-problemer

Adam tilbyder sin it-assistance til både små og mellemstore virksomheder og har allerede fået en del faste kunder.

Nogle af kunderne har selv en it-medarbejder, som blot har brug for sparring og en ekstra hånd ind i mellem. Andre har brug for en decideret it-specialist til at varetage opgaven med at holde it-systemerne ajour. Og er der problemer, kan han hurtigt være fremme:

”I modsætning til et konsulentfirma fra København kan jeg komme med kort varsel, fordi jeg selv er her fra området,” siger Adam og tilføjer:

”Fordelen for virksomhederne er, at jeg tager it-kasketten på og påtager mig det overordnede ansvar, så hele it-systemet bliver så effektivt og billigt som muligt.”

Spirende virksomhed med Vordingborg Erhverv

I opstarten af Milborg IT-Drift og Support har Adam gjort brug af muligheden for en såkaldt spireplads hos Vordingborg Erhverv. Det er en gratis kontorplads i 6 måneder, hvor ”iværksætterspiren” også kan få vejledning af Vordingborg Erhvervs konsulenter.

”Det er godt at have et sted, hvor man kan møde ind på arbejde. Det er en måde at adskille arbejdet og fritiden, så det hele ikke flyder sammen,” siger Adam om forløbet og fortsætter:

”Det er også godt at møde andre iværksættere. De bliver faktisk kollegaer, som man kan sparre med. Vi får meget ud af at være sammen, fordi vi alle har det samme drive. På den måde bliver spirepladsen et videns- og netværkscenter, hvor man både kan få faglige input og socialt samvær.”

Adam gør også stort brug af de møder og kurser, som Vordingborg Erhverv arrangerer: ”Man kommer godt rundt om de ting, der er i spil, når man har egen virksomhed, og jeg bliver hele tiden klogere.”

It-opgaver fra Jylland til Vordingborg

Milborg IT-Drift og Support er endnu i opstartsfasen, men der er flere opgaver på vej – også fra Jylland:

”Jeg har indgået et samarbejde med et større it-forhandler og konsulenthus i Jylland. Med samarbejdet med mig har de mulighed for at have landsdækkende kæder og filialnet som kunder også.”

Adam forklarer, at nu kan konsulentvirksomheden tilbyde en konkurrencedygtig pris til kunder i hele landet, også på Sjælland, fordi de kan bruge ham som ekstern konsulent.

”Jeg kommer ind i billedet ved, at de kan sende mig ud til deres kunder i stedet for, at deres egne konsulenter skal køre herover,” siger Adam og afslutter: ”Jeg kan se et megastort potentiale i det.”

Du kan læse mere om Adams virksomhed her: Milborg IT-Drift og Support

Kunne du også tænke dig en spireplads? Tag en snak med os og find ud af, om det er noget for dig!

[su_button url=”https://businessvordingborg.dk/kontakt-os/” background=”#7c014d” color=”#ffffff” size=”10″ radius=”5″ text_shadow=”1px 1px 0px #000000″ title=”Kontakt Vordingborg Erhverv for rådgivning”]Kontakt os[/su_button]

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev