Dronningebesøg giver opmærksomhed til lokale virksomheder

af | 15. aug 2023 | Erhvervsnyheder

Når Hendes Majestæt Dronningen besøger Vordingborg Kommune den 29. august, er det ikke kun til glæde for de kongehus-entusiaster, som møder op for at blive ramt at royalt glimmerstøv.  Det kan nemlig også gavne de lokale virksomheder, som er udvalgt til at deltage i det forestående dronningebesøg.

Én af kommunens virksomheder som skal foretræde er Arcadia eFuels. Her skal Martin Nielsen, som er plantmanager for deres kommende Power-to-X anlæg i Vordingborg sammen Louisa Colombo fortælle om virksomhedens virke og mål og producere CO2-neutralt flybrændstof.

Ifølge Martin Nielsen giver det god mening for Arcadia eFuels i at deltage i et dronningebesøg.

”Besøget er med til at få os på landkortet. Det giver god og seriøs omtale af vores projekt både i lokale og nationale medier. Og så kan det også være, at det vækker interesse fra europæiske medier.” fortæller plantmanageren.

Udover Arcadia eFuels skal Green2X også fortælle om deres Vordingborg Biofuel-projekt. Forinden de to præsentationer, har Hendes Majestæt Dronningen været på besøg hos Hotel Frederiksminde i Præstø, Radius Distellery på Oremandsgaard Gods ved Præstø, og Hårbølle Mejeri på Møn.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev