Bedste år nogensinde for Øernes Revision

af | 10. jan 2023 | Erhvervsnyheder

Nomineret til Erhvervsprisen 2022: Året vi netop er kommet ud af har været det bedste år nogensinde for Øernes Revision. Virksomheden har hovedkontor i Vordingborg.

Peter Hansen Øernes Revision

Derfor var det også en stolt medejer Peter Hansen i slutningen af 2022 fik nyheden om at den fremgangsrige revisionsvirksomhed var nomineret til Erhvervsprisen 2022 i Vordingborg Kommune.

”Vi vil gerne sige tak for nomineringen til Erhvervsprisen i Vordingborg Kommune, som vi er meget stolte og beærede over. Vi håber selvfølgelig på, at vi vinder prisen,” siger Peter Hansen, Øernes Revision i Vordingborg.

Revisionsvirksomheden har 50 ansatte med afdelinger i Vordingborg og i Nykøbing Falster. Det er en revisionsvirksomhed, men ikke som vi kender dem fra tidligere tider og en revisionsvirksomhed i dag er lidt anderledes end den var i gamle dage, hvor man havde rigtig meget med revision at gøre.

“2022 har været et vanvittigt godt år med den højeste omsætning nogensinde. Vi har også nu det største antal medarbejdere og det er faktisk også det største overskud, vi nogensinde har haft.”

Revisor og medejer Peter Hansen | Øernes Revision

Øernes Revision - Partnergruppen

”I dag er det mere rådgivning i forhold til skat vi arbejder med. Det er også assistance med regnskabsopstillinger og det er digitalisering og det er alt sammen noget vi bruger rigtig meget tid på,” siger Peter Hansen.

Virksomheden bliver drevet med en flad struktur, og det betyder, der er kort fra medarbejder til ledelse. Noget der har haft stor betydning for væksten i Øernes Revision.

Og netop vækst og gode resultater kendetegner året 2022 for Øernes Revision.

”2022 har været et vanvittigt godt år med den højeste omsætning nogensinde. Vi har også nu det største antal medarbejdere og det er faktisk også det største overskud, vi nogensinde har haft,” siger en stolt Peter Hansen på vegne af hele ejerkredsen samt virksomhedens medarbejdere.

“Vi vil gerne sige tak for nomineringen til Erhvervsprisen i Vordingborg Kommune, som vi er meget stolte og beærede over.”

Revisor og medejer Peter Hansen | Øernes Revision

Usædvanligt hårdt år 

Det gode resultat er ikke kommet af sig selv, og der er blevet arbejdet hårdt for det i virksomheden. Det er især konsekvenserne af Corona nedlukninger og restriktioner, der har givet sved på panden i revisionsvirksomheden.

”Det har været et usædvanligt hårdt år på grund af Corona, hvor vi har haft usædvanlig travlt med at bistå vores kunder blandt andet med at søge kompensationer,” fortæller Peter Hansen.

Relaterede nyheder

Gert modtog sin overraskelsespris

Gert modtog sin overraskelsespris

Vinden blæste en kontant kuling fra øst på den dag, hvor Gert Larsen skulle modtage Overraskelsespris 2023 og havde stillet en sejltur i udsigt til...

Søren Knudsen - Presse- og kommunikationsrådgiver

Skrevet af Søren Knudsen

Presse- og kommunikationsrådgiver

T: +45 20 40 95 92
E: sk@businessvordingborg.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev