Energy Cluster kommer til Vordingborg

af | 17. mar 2022 | Erhvervsnyheder, Grøn omstilling

Energy Cluster kommer til Vordingborg og styrker sit engagement i Region Sjælland og flytter nu ind hos Business Vordingborg, hvor de får en fast kontorplads.

Glenda Napier sammen med Bolette Christensen

Glenda Napier, CEO, Energy Cluster Denmark sammen med Bolette Christensen, direktør Vordingborg Erhverv

Indsatsen skal være med til at øge den grønne omstilling af hele landsdelen. Det skal være lettere for sjællandske virksomheder at tage del i samarbejder om grøn innovation. Derfor flytter Danmarks nationale klyngeorganisation for energisektoren, Energy Cluster Denmark, nu ind hos Vordingborg Erhverv.

”Energy Cluster Denmark er det nationale samlingspunkt for alle, der vil samarbejde om energiteknologisk innovation. Vi faciliterer en række grønne innovationsprojekter i og udenfor Danmark og vil gerne engagere endnu flere sjællandske virksomheder. Hos Vordingborg Erhverv bliver vi mere synlige lokalt og adgangen til innovation bliver lettere for virksomheder, forskere og andre fra regionen, der vil tage del i den grønne omstilling,” siger Glenda Napier, CEO i Energy Cluster Denmark.

“Energy Cluster Denmark er det nationale samlingspunkt for alle, der vil samarbejde om energiteknologisk innovation.”

CEO Glenda Napier | Energy Cluster Denmark

I praksis bliver pladsen i Vordingborg besat af en eller flere medarbejdere fra virksomheden, der får deres gang hos Business Vordingborg. Direktør Bolette Christensen hilser energiklyngen velkommen.

”I en travl hverdag gør det en reel forskel, at vores virksomheder kan få hjælp lige rundt om hjørnet. Derfor er det rigtig positivt, at E.C. Denmark nu får en medarbejder i Vordingborg, der kan guide virksomhederne ind i innovative projekter, der gør en forskel for den grønne omstilling samt vækst og beskæftigelse,” siger Bolette Christensen.

Læs hele pressemeddelelsen her 

Søren Knudsen - Presse- og kommunikationsrådgiver

Skrevet af Søren Knudsen

Presse- og kommunikationsrådgiver

T: +45 20 40 95 92
E: sk@businessvordingborg.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev