Business Park Vordingborg

Business Park Vordingborg er Vordingborg kommunes nye moderne erhvervspark, der ligger lige ved afkørsel 41

Bygge og anlæg

Den lokale el-installatør Bang A/S har været på noget af en rejse de seneste år. Virksomheden voksede frem på en mark nord for Vordingborg, og da de nåede fem medarbejdere, var der ikke længere plads til dem på marken. Derfor rykkede de til Business Park Vordingborg for to år siden. Og flytningen har haft stor betydning for Bang A/S. Siden el-installatøren placerede sig i det nye erhvervsområde, er virksomheden vokset fra fem til 23 medarbejdere.

Restauration

Tronende direkte ud til Mønsvej i Business Park Vordingborg står de gyldne McDonalds buer og lokker de mange forbipasserende ind. Og det har de gjort med stor succes, for siden restauranten åbnede i 2020 er omsætningen steget, og det samme er antallet af medarbejdere. Restauranten i Vordingborg er en del af Claus Strands organisation McStrand, der består af 10 McDonalds restauranter fordelt på Sjælland, Lolland og Falster.

Salg

Øget omsætning – øget synlighed – flere kunder – øget bilsalg. Det er resultatet for H. Hansen Automobiler efter de byggede et nyt bilhus i Business Park Vordingborg. Successen er mærkbar her to år efter Bilhuset Henrik Hansen Automobiler slog dørene op til deres splinternye bilcenter på 1500 kvadratmeter i Business Park Vordingborg. Før etableringen i erhvervsparken lå bilcenteret i et år på Præstegårdsvej, og den nye lokation har haft stor betydning for Henrik Hansen Automobiler.

Tæt på Europa via Femern Tunnel

Den kommende Femern Bælt-tunnel gør det nemt og hurtigt for din virksomhed at eksportere og indgå i internationalt samarbejde. Med direkte forbindelse til Tyskland og det øvrige Europa får du kortere rejsetid til kunder og leverandører. Hvis du/i er en eksportvirksomhed, kan vi kun gentage vores udsagn fra toppen af siden; etabler virksomhed i Vordingborg Kommune.

Etabler virksomhed i Vordingborg. Din virksomhed kan komme tæt på europæiske markeder via den nye Femern tunel.

Fakta om
Business Park Vordingborg

  • 300.000 m2 lettilgængeligt erhvervsområde
  • Velforberedt lokalplan til erhvervsformål
  • Under 500 meter til afkørsel 41 på E47 motorvej
  • Fem kilometer til Vordingborg Erhvervshavn
  • Seks kilometer til jernbanen
  • Lav kvadratmeterpris
  • Tæt på Vordingborg By med gode pendlerforhold

Leder du efter en ny placering til din virksomhed?

Det nye og moderne erhvervsområde Business Park Vordingborg ved afkørsel 41 på Sydmotorvejen tilbyder en perfekt beliggenhed, stærk infrastruktur og nem adgang til store markeder for din virksomhed.

Vordingborg kommune er i rivende udvikling med anlægsinvesteringer for milliarder. En ny Storstrømsbro, byggeriet af Femern Bælt-tunnellen, Baltic Sea Offshore Hub på Klintholm Havn, Power-To-X virksomheder på Vordingborg Havn og gode erhvervsarealer gør Vordingborg kommune særdeles attraktiv for virksomheder.

Business Park Vordingborg har salgsklare grunde med en lokalplan, der er forberedt til mange forskellige typer af erhverv.

Kontakt os i dag på +45 55 34 03 93 for at høre mere om din virksomheds muligheder i Business Park Vordingborg.

Unik beliggenhed

Fra området ved afkørsel 41 opnår du direkte adgang til store markeder i Nordtyskland og Øresundsregionen. Den unikke placering på Sydsjælland betyder, at afstanden til både København/Malmø og Berlin/Hamborg er kort. Og med de kommende års udbygning af infrastrukturen bliver kommunens position det centrale knudepunkt mellem Skandinavien og Europa yderligere styrket.

Infrastruktur i verdensklasse

Business Park Vordingborg er tæt på både motorvej, moderne erhvervshavn og jernbane. Det er nemt at transportere gods og varer både nordpå og sydpå da E47-motorvejsafkørsel 41 er lige ved siden af. Erhvervshavnen i Vordingborg og jernbanen byder på ligeledes gode transportmuligheder tæt på din virksomheds lokation.

Konkurrencedygtige grundpriser

I Vordingborg kommune er vilkårene for virksomheder gode: Skattesatsen er rimelig, dækningsafgiften er på nul, og priserne på grundene hører til blandt de laveste på Sjælland. Desuden står Business Vordingborg til rådighed med gratis erhvervsservice til de lokale virksomheder – både kommende og nuværende.

Det kan der bygges

Ifølge lokalplanen for området omkring afkørsel 41 er det muligt at opføre erhvervsbyggeri til virksomheder med et særligt transportbehov i forma af transport-, lager-, logistik-, fremstillings-, engros- og servicevirksomhed, herunder også el- og gasladestationer samt benzinstationer (tanke), restaurant i tilknytning til tankstation eller transportcenter.

Der kan der også opføres erhvervsbyggeri til håndværks-, engros- og servicevirksomhed, herunder også el- og gasladestationer samt benzinstationer (tanke). Delområdet må desuden anvendes til restaurant, administration, kontorer og til detailhandel med større pladskrævende varegrupper i form af tømmerhandel, byggemarked, bilsalg og andet motoriseret maskinsalg. Der kan også etableres detailhandel i tilknytning til en tankstation.

Business Park Vordingborg

Disse virksomheder er etableret
i Business Park Vordingborg

Bang A/S i Vordingborg Business Park
Everfuel i Business Park Vordingborg
Go'on i Vordingborg Business Park
McDonalds i Vordingborg Business Park
Feriepartner Danmark i Vordingborg Business Park
IONITY i Business Park Vordingborg
Shell i Vordingborg Business Park
Byagers Brolægning i Business Park Vordingborg
Formula Bilvask i Business Park Vordingborg
Sandsgren Anlægsgartner Business Park Vordingborg

Kontakt Business Vordingborg

Hvis du har spørgsmål om Business Park Vordingborg skal du kontakte en medarbejder på:

T: +45 55 34 03 93
E: info@businessvordingborg.dk

Kontakt Vordingborg Kommune

Ejendomsfaglig koordinator Lene Vaupel kan hjælpe dig med køb af matrikkel i Business Park Vordingborg.

T: +45 55 36 24 21 / 30 46 58 50
E: leva@vordingborg.dk