Mød hænderne bag den grønne omstilling

af | 18. aug 2022 | Arbejdskraft, Erhvervsnyheder, Grøn omstilling

På årets Folkemøde Møn sætter Business Vordingborg fokus på dem, der driver den grønne omstilling. Elektrikeren, smeden og automekanikeren, som redder klimaet, ved at installere varmepumper og ladeanlæg til elbiler, mens alle andre bare taler om det.

Elektriker Amalie Schwartz er en af hænderne bag den grønne omstilling

Debatten har tre klimariddere i panelet. Den første paneldeltager er Amalie Schwartz. Hun er netop uddannet elektriker og med helt i frontlinjen i kampen for at redde klimaet. Hun er også i frontlinjen som rollemodel gennem initiativet Boss Ladies, hvor hun inspirerer andre unge til at tage en erhvervsuddannelse.

Netop det kommer også i fokus under debatten; Hvordan får vi flere til at vælge en erhvervsuddannelse?

“Jeg har valgt at blive VVS- og energimontør, fordi jeg synes, det er spændende og ikke mindst super sejt at være hænderne på den grønne omstilling.”

VVS- og energimontør Thomas Bach-Pedersen | P.E. Larsen VVS

Den anden deltager i debatten er Thomas Bach-Pedersen. Han er 2. års voksenlærling som VVS- og energimontør hos P.E. Larsen VVS i Bårse.

Du kan møde mig på Folkemøde Møn, hvor vi skal diskutere, hvordan vi redder klimaet – blandt andet gennem vores valg af uddannelse. Jeg har valgt at blive VVS- og energimontør, fordi jeg synes, det er spændende og ikke mindst super sejt at være hænderne på den grønne omstilling. Er du interesseret i at høre mere om mine arbejdsdage? Så ses vi på Folkemødet Møn.

Sample image

Panelets sidste deltager er automekanikerlærling Mikkel Dalsgård. Ham kan du læse mere om her.

Debatten “Skal du også være med til at redde klimaet?” er på fredag kl. 10:00 på Folkemødets scene: Verden – scene om europæiske og internationale forhold.

Kasper Buur - Presse- og kommunikationskonsulent

Skrevet af Kasper Buur

Presse- og kommunikationskonsulent

T: +45 51 93 58 29

E: kb@businessvordingborg.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev