Kom med på byggebranchens vindende hold

af | 24. feb 2022 | Bygge og Anlæg, Erhvervsnyheder

Det kan være vanskeligt hele tiden at følge med den teknologiske udvikling. Det gælder også i byggebranchen. Derfor tilbyder WE BUILD DENMARK en workshop, der kan understøtte din virksomheds udvikling og giver dig mulighed for at fokusere din indsats bedst muligt.

Drone på arbejde i byggebranchen

Her kan du få indblik i de teknologier, branchen kommer til at bruge – og allerede bruger – til at løfte bæredygtigheden i byggeriet. Og få sparring med eksperter og netværk af andre ligesindede om, hvordan disse teknologier skaber værdi for lige netop dig og din virksomhed. Teknologisk Institut, NIRAS og andre nøgleaktører fra branchen fortæller om teknologier i byggeriet. De fortæller også hvordan de på forskellig vis kan hjælpe med at skabe og løfte bæredygtighed for en byggevirksomhed.

Derudover vil der være tid og plads til et stærkt netværkselement, hvor virksomhederne kan spejle sig i hinanden og erfaringsudveksle, eller måske endda snakke om samarbejde.

Workshoppen finder sted i Ressource City i Næstved den 22. marts. Tilmeldingsfrist er den 18. marts.

På workshoppen kommer du til at samarbejde med andre aktører fra byggebranchen, så I sammen kan diskutere udfordringer og muligheder, der tager udgangspunkt i jeres behov og dagligdag.

Måske er du arkitekt eller rådgiver og har brug for at høre om datasystemer og modelleringsværktøjer, der hjælper dig med styre og dokumentere dit projekts bæredygtighed. Måske er du som entreprenør interesseret i at vide mere om, hvordan intelligente maskiner kan løse opgaver på byggepladsen. Og hvordan det nedbringer spild, nedslidning og frigør dine folk til at varetage andre opgaver.

Læs mere og tilmeld dig her.

Kasper Buur - Presse- og kommunikationskonsulent

Skrevet af Kasper Buur

Presse- og kommunikationskonsulent

T: +45 51 93 58 29
E: kb@businessvordingborg.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev