Nye medlemmer af bestyrelsen

af | 27. jan 2022 | Business Vordingborg, Erhvervsnyheder

Den nyvalgte kommunalbestyrelse i Vordingborg Kommune udpegede på årets første møde tre nye medlemmer af bestyrelsen i Business Vordingborg.

Nye medlemmer af bestyrrelsen i Business Vordingborg Pia Wamberg og Kathrine Olldag

Kathrine Olldag til venstre og Pia Wamberg til højre er nye medlemmer af Vordingborg Erhvervs bestyrelse.

De tre nye medlemmer af bestyrelsen udpeget af Vordingborg Kommune er Pia Wamberg fra de Konservative, Peter Ole Sørensen fra Venstre og Kathrine Olldag fra Radikale Venstre.

Peter Ole Sørensen er genvalgt som medlem af bestyrelsen, mens Pia Wamberg og Kathrine Olldag begge er nyvalgte.

Pia Wamberg er nyvalgt i Kommunalbestyrelsen for de Konservative og arbejder til daglig i Ucomposites, der ligger på Bogø.

“De Konservative gik til valg med ønsket om at påvirke og løfte det samspil og partnerskab, der er kommune og Erhvervsliv imellem, men også ud fra faktum, at erhvervslivet skaber den beskæftigelse og de skatteindtægter, der finansierer vores velfærdssamfund. Med §17.4 udvalget for Erhverv og en plads i Business Vordingborgs bestyrelse, vil der blive sat et målrettet og stærkt arbejde i gang, og det glæder jeg mig over at være en del af det,” siger Pia Wamberg.

Kathrine Olldag er tidligere medlem af kommunalbestyrelsen og nuværende medlem af Folketinget for Radikale Venstre. Her er hun integrations- og udlændingeordfører for partiet. På onsdagens møde i kommunalbestyrelsen var hun indkaldt som suppleant for Michael Larsen, og sad ved den lejlighed ved siden af Pia Wamberg.

Sammen glæder de sig til arbejdet med bestyrelsen i Business Vordingborg

Søren Knudsen - Presse- og kommunikationsrådgiver

Skrevet af Søren Knudsen

Presse- og kommunikationsrådgiver

T: +45 20 40 95 92
E: sk@businessvordingborg.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev