Innovations netværk på besøg

af | 10. feb 2022 | Erhvervsnyheder, Events, Iværksætteri, Vækst

Netværket for Innovation og Vækst var tirsdag aften på besøg hos Vordingborg Erhverv, hvor direktør Bolette Christensen tog imod som gæstevært. NIV – som netværket også kaldes – har mere end 10 år på bagen og består af en række erhvervsfolk fra Vordingborg kommune, der alle har vækst og innovation i fokus i deres daglige arbejde i og med virksomheder.

Netværket for Innovation og Vækst

Hver anden tirsdag mødes medlemmerne i netværket, der har Lasse Ahm fra Lasse Ahm Consult som formand. Det gør de for at dele erfaringer, drøfte aktuelle udfordringer i deres virksomheder og samle input til deres arbejde.

Denne tirsdag var netværket taget ud af huset. De havde sagt ja tak til invitationen fra Vordingborg Erhverv til at komme på besøg. Her fik man præsentation af dels Vordingborg Erhverv og dels de aktuelle opgaver og udfordringer.

”Vores opgave er at tiltrække nye virksomheder, udvikle nye og vækste eksisterende. Det arbejder vi intensivt med hver dag her på kontoret, og der er mange spændende ting på vej,” sagde Bolette Christensen, direktør for Vordingborg Erhverv i sit oplæg til netværkets 11 medlemmer, der deltog i mødet.

Der blev talt meget om tiltrækning af nye virksomheder og nye borgere til kommunen. Alle i netværksgruppen var enige om at det er vigtigt at erhvervslivet taler området op. Og at det er vigtigt, at vi tager godt imod dem, der kommer hertil for at arbejde.

”Det betyder rigtig meget at blive budt ordentligt velkommen,” sagde Bolette Christensen til NIV-gruppen.

Netværket fik gennem Bolette Christensens oplæg et godt indblik i de vækstmuligheder, som især den grønne omstilling giver kommunens erhvervsliv. Både på Klintholm Havn med havvindmølle operatørerne og på Vordingborg Havn, hvor der er store virksomheder indenfor grønne brændstoffer på vej.

Som Jesper Adler konkluderede ovenpå en god debat i netværket:

“Vi skal arbejde for at Masnedø bliver den store grønne ø og at Vordingborg bliver centrum for produktion af grønne brændstoffer.”

Erhvervskonsulent Jesper Adler | Lollands Bank

Netværket for Innovation og Vækst på besøg hos Business Vordingborg

Her på billedet ses medlemmerne af Netværket for Innovation og Vækst, der tirsdag besøgte Vordingborg Erhvervs kontor.

Fra venstre er det malermester Björn Forsberg, Peter Hansen direktør Øernes Revision, Lonnie Kromann Nielsen fra Advokatfirmaet Kromann Nielsen, Christian Petersen direktør Hotel Residens Møen, Christian Mellergaard filialdirektør Møns Bank i Vordingborg, Karsten Schiøtz fra Kernedynamisk Praksis, Jesper Adler sektionschef Udbetaling Danmark og medlem af kommunalbestyrelsen for de Konservative, John Andersen indehaver af Andersen Biobrændsel, John Normann Hansen, direktør for EUC Sjælland, Lasse Ahm fra Ahm Consult, Bolette Christensen direktør Vordingborg Erhverv og Birgitte Egeberg Carlsen Apoteker Vordingborg Apotek.

Business Vordingborg Logo

Hvis du, din virksomhed eller et netværk du er medlem af er interesseret i at møde Vordingborg Erhverv og Bolette Christensen er du meget velkommen til at kontakte Bolette for at aftale et besøg. 

Bolette Christensen

Vordingborg Erhverv

Søren Knudsen - Presse- og kommunikationsrådgiver

Skrevet af Søren Knudsen

Presse- og kommunikationsrådgiver

T: +45 20 40 95 92
E: sk@businessvordingborg.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev