Tak for et godt Folkemøde Møn 2021

af | 23. aug 2021 | Erhvervsnyheder

Vi vil gerne sige mange tak for et godt Folkemøde Møn 2021!

Det var en interessant dag, hvor vi satte fokus på grøn omstilling som den vækstmotor for erhvervsudvikling, som den er. Sammen med erhvervsledere og politikere blev der kastet lys over situationen både i dag og i fremtiden – og det ser lyst, eller måske rettere sagt grønt, ud for især vores kommune!

Allerede nu er der skabt mere end 100 arbejdspladser på Klintholm Havn som følge af dens nye rolle som servicehavn og vindmøllerne på Østersøen. Vordingborg Biofuel har meldt sin ankomst og skal snart producere bæredygtigt brændstof på Vordingborg Havn, som også går en klimavenlig udvikling i møde, når de fordobler havnearealet de kommende år. Massere af nye arbejdspladser som følge af den grønne omstilling.

Dertil kommer Femern-forbindelsen, som placerer Vordingborg Kommune som trafikalt knudepunkt på Femern-korridoren mellem Skandinavien og Europa og har kæmpe potentiale for erhvervsudvikling.

Vi glæder os til den grønne fremtid, vi går i møde. Men som debatterne gjorde klart; det er nu, vi skal handle, hvis vi skal nedbringe konsekvenserne af forureningen, og det kan vi kun i samarbejdet mellem myndigheder, kommuner, erhverv og borgere.

Vi glæder os allerede til næste Folkemøde Møn, hvor du igen kan møde os til erhvervsmæssige debatter. Vi er glade for, at Folkemøde Møn 2021 er vel overstået.

Se billeder fra dagen og debatterne her

Sådan så dagens program ud for Vordingborg Erhverv

Denne artikel er skrevet af Søren Knudsen

Presse- og kommunikationsrådgiver

T: +45 20 40 95 92
E: sk@businessvordingborg.dk

Søren Knudsen

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev