RaketVækst: “Jeg vil helt klart anbefale det til andre virksomheder”

af | 6. okt 2020 | Erhvervsnyheder, Følg vores arbejde, Vækst

Flere lokale virksomheder fokuserer intensivt og målrettet på udvikling og strategi i samarbejde med professionelle konsulenter under forløbet RaketVækst.

I løbet af 3 intense dage hos Residens Møen fik virksomheder mulighed for at nå nye højder, da de så hele virksomheden gennem helikopterperspektiv sammen med konsulenter fra Vordingborg Erhverv og Erhvervshus Sjælland. Under RaketVækst kunne de deltagende virksomheder nemlig have intenst fokus på egen virksomhed og dens fremtidige udvikling, mens de fik værktøjer til at omsætte potentiale til mere vækst. Noget, som der normalt ikke er tid til i hverdagen, hvor drift og arbejdsopgaver fylder.

En af deltagerne var Mette Monty Koor, grundlægger og afdelingsleder hos Pronto CallCenter, som mener, at RaketVækst tilskynder virksomhederne værdi. Hun fortæller: “Det har helt klart givet værdi for os at deltage i forløbet og samtidig er udgifterne ved deltagelse lav i forhold til, hvis man skulle snakke med en konsulent, hvor udgiften ved denne allerede er høj ved første opringning.“

Mette anser RaketVækst for et godt og effektivt forløb, hvor hun værdsætter, at der gives plads, tid og ressourcer til at fokusere på virksomhedens udfordringer og målsætninger.

RaketVækst er et godt arrangement, hvor man kan få lov til at fokusere på udfordringer og målsætninger i stedet for at prøve på at holde fokus på dette under den normale stress i hverdagen. Her tænker man altid, at man kan gøre sådan, sådan og sådan, men du får aldrig fulgt op på det. Ved RaketVækst sætter du nogle mål, som der rent faktisk bliver fulgt op på,” fortæller Mette begejstret.

Mette anbefaler også andre virksomheder at deltage i RaketVækst.

”Det var et hårdt og intensivt forløb, men det var også et super fedt og lærerigt forløb. Jeg vil helt klart anbefale andre virksomheder at deltage i forløbet! Mange af tingene er man godt klar over, men det er ikke ting, man som sådan tænker over eller gør noget ved. Ved RaketVækst får man andre øjne på sin virksomhed gennem et struktureret og uformelt forløb, og konsulenterne er dybt professionelle,” fortæller Mette.

Erhvervsdrivende får raketfart på virksomhederne

Efter afslutningen af det indledende tredages forløb starter et 6 måneders forløb for de erhvervsdrivende, der deltager i RaketVækst. Gennem det 6 måneders forløb vil erfarne ledelseskonsulenter fra Erhvervshus Sjælland og Vordingborg Erhverv følge virksomhederne, og undervejs vil de blive udfordret samtidig med, at de vil modtage professionel vejledning og støtte til at nå de mål, de satte den første dag af RaketVækst.

De erhvervsdrivende vil derfor have mulighed for at se sin virksomhed fra et større perspektiv, hvor de kan fokusere på kompetenceudvikling, strategi og forretningsudvikling – noget, som oftest bliver glemt i en travl hverdag. Opfølgningen sker gennem møder og sparring, hvor der vil blive fulgt op på gennemførte mål såvel kommende mål for at øge virksomhedens vækst.

Hvad er RaketVækst?

RaketVækst er et tredages forløb, som Vordingborg Erhverv afholder i samarbejde med Erhvervshus Sjælland og deres to vækstkonsulenter. Forløbet giver virksomhederne mulighed for at fokusere på udvikling med arbejde på strategier, handleplaner og meget mere i tæt samarbejde med vækstkonsulenterne.

Alle tre dage sparrer og arbejder du tæt sammen med andre virksomhedsejere samtidig med, at du individuelt arbejder i dybden med din egen virksomhed. Efter tredages forløbet starter dit 6 måneders forløb, hvor erfarne ledelseskonsulenter følger din virksomhed. Du vil undervejs blive udfordret, få nye idéer og få støtte til at få dine initiativer og mål til at ske.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev