Ny citymanager i Vordingborg

af | 25. nov 2022 | Detail, Erhvervsnyheder

Citymanager Rasmus Evind og Charlotte Stage

Citymanager Rasmus Evind fra Præstø har fået nye briller af optiker Charlotte Stage i Vordingborg. Så han bedre kan se Vordingborg i sit nye job.

Det sker i forbindelse med at Rasmus Evind overtager opgaven som Citymanager for Vordingborg by. Opgaven er hidtil med stor succes blev varetaget af Charlotte Stage de seneste to år og hun overlader nu ”Vordingborg-brillerne” til Rasmus Evind.

”Det har været sjovt og en fantastisk rejse og jeg har lært meget i årene som Citymanager i Vordingborg. Derfor har det været en svær beslutning at stoppe som Citymanager, men min egen optikerforretning kræver det meste af min tid og det har jeg valgt at prioritere,” siger Charlotte Stage.

Det er citymanager og indtil for nylig også formand for Præstø Handel & Erhverv Rasmus Evind, der tager over som citymanager i Vordingborg. Han vil i den kommende periode varetage citymanager jobbet i såvel Præstø som Vordingborg.

”Jeg glæder mig til opgaven og vil bruge min viden og erfaringer fra citymanager arbejde i Præstø til at fortsætte det gode arbejde, der hidtil er gjort i Vordingborg, siger Rasmus Evind.

“Vordingborg har et stort potentiale som handelsby, og vi skal arbejde videre og bygge på den udvikling, der har været i gang.”

Rasmus Evind | Citymanager i Vordingborg

Citymanager Rasmus Evind og Charlotte Stage

Vordingborg har stort potentiale

Rasmus Evind kender Vordingborg godt og har allerede være rundt i en del butikker for at hilse på. Han vil i den kommende tid besøge yderligere butikker i Vordingborg for at præsentere sig selv.

”Vordingborg har et stort potentiale som handelsby, og vi skal arbejde videre og bygge på den udvikling, der har været i gang. I mit arbejde i Præstø har vi arbejdet meget med at skabe den gode fortælling om byen og sørge for at de gode historier blev fortalt, ” siger Rasmus Evind.

At Rasmus Evind allerede har engageret sig meget i opgaven med at udvikle Vordingborg som handelsby mærkes hurtigt, da Business Vordingborgs udsendte går en tur på gågaden. Ideerne står i kø, og glæden ved at være i byen er ægte.

For som Rasmus Evind sagde undervejs:

Rasmus Evind

“Jeg er stolt over det vi har skabt de seneste år. Der er kommet en række nye butikker i byen, og vi har alle fået ja-hatten på og genskabt en positiv stemning blandt butikkerne.”

Charlotte Stage | Formand, Bycentrum Vordingborg

Del af Business Vordingborg

”Det er vigtigt at yde til sin by og ikke kun nyde sin by. Det kan man komme langt med, og det er også derfor jeg ser frem til at arbejde med at skabe yderligere udvikling i Vordingborg,” siger Rasmus Evind.

Målet er at tiltrække flere butikker til Vordingborg i de kommende år. Gågaden har et stort potentiale som det gælder om at udnytte, pointerer citymanager Rasmus Evind.

Det er tre citymanagere i Vordingborg kommune med ansvar for hver deres by.

Det er Stege, Præstø og Vordingborg. Rasmus Evind er citymanager for Præstø og Vordingborg mens Tina Olsen er citymanager i Stege. Citymanagerne er en del af Business Vordingborg, hvor det er erhvervsudviklingskonsulent Johnny Maul Meyer, der har ansvaret for citymanager gruppen.

”Citymanagerne har en vigtig opgave med at udvikle handelslivet i de tre købstæder og tiltrække nye butikker. Charlotte Stage har yder en stor indsats og jeg er helt tryg ved at Rasmus Evind kan løfte opgaven. Det har været en stor styrke i Citymanager projektet at der er skabt et tæt samarbejde mellem de tre handelsbyer i Vordingborg kommune,” siger Johnny Maul Meyer.

Charlotte Stage er helt tryg ved at overlade Vordingborg til Rasmus Evind.

”Rasmus er et godt valg. Vi har haft et godt makkerskab i vores samarbejde i Citymanagergruppen og Vordingborg kommer til at drage stor nytte af det positive og store drive som Rasmus har,” siger Charlotte Stage.

Forhenværende Citymanager i Vordingborg Charlotte Stage og nyudpeget Citymanager i Vordingborg Rasmus Evind

Fortsat i Bycentrum Vordingborg

Hun er fortsat formand for Bycentrum Vordingborg, hvor der er kommet 35 flere medlemmer til Bycentrum. Og der kommer hele tiden flere til som udtryk for at Bycentrum er med til at samle Vordingborg.

”Jeg er stolt over det vi har skabt de seneste år. Der er kommet en række nye butikker i byen, og vi har alle fået ja-hatten på og genskabt en positiv stemning blandt butikkerne. Der er skabt et stærkt fællesskab og vi har også fået et godt samarbejde med kommunen,” siger Charlotte Stage.

Rasmus Evind har masser af energi og ser frem til for alvor at komme i gang. Charlotte Stage er i gang med at overlevere opgaver og ideer samt ikke mindst det store projekt ”Levende Bymidter” som Vordingborg er med i.

”Nu skal jeg ud og lære butikkerne at kende og finde ud af hvilke dele af mit arbejde og erfaringer, jeg kan tage med fra Præstø,” siger Rasmus Evind.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev