North by Heart nomineret som årets nye ”brand”

af | 28. jun 2023 | Erhvervsnyheder

North by Heart logo

Silje Brenna, kvinden bag Frederiksminde og Rønnede Kro, lancerede sit seneste projekt, North by Heart, under corona-nedlukningen for to år siden.

Virksomheden producerer plejeprodukter baseret på bæredygtighed, lokalt samarbejde og kvalitet, som også er grundtankerne bag Silje Brennas andre virksomheder.

Siden lanceringen har produkterne været en succes og bliver solgt online og hos forhandlere på hele Sjælland. Det kaster nu også en prisnominering af sig, hvor North by Heart er nomineret som årets nye brand ved Danish Beauty Awards.

Desværre vandt virksomheden ikke prisen. Alligevel er Silje Brenna glad for at have været nomineret.

”Det er fantastisk at blive anerkendt på den måde. Det betyder, at man gør noget rigtigt, og at omverden sætter pris på det vi gør. Vi har hele tiden haft en ambition om at levere god kvalitet og bæredygtighed, og det er vi lykkedes med,” fortæller hun.

Virksomheden er stadig i opstartsfasen og har, udover Silje Brenna, én fuldtidsansat.

Lokale økologiske produkter

Brandet opstod, fordi Silje Brenna savnede gode, økologiske, lokaltproducerede plejeprodukter, og derfor begyndte hun at udvikle dem selv. Virksomheden omfatter ikke kun sæbe, lotion og håndsprit, men også Little Acorn-universet med en billedbog og en agern-bamse.

North by Heart er stadig under udvikling, og der er mange flere ideer på tegnebrættet. Inden længe lancerer de deres hjemmeside på engelsk og tysk, så produkterne kommer endnu længere ud.

”Vi skal ud over stepperne,” siger Silje Brenna og fortsætter: ”Jeg tænkte over de ting, vi har villet med Frederiksminde og med Rønnede Kro. Ønsket om at være til glæde for andre og give folk det bedste.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev