Møn Surf modtager Overraskelsesprisen 2021

af | 26. nov 2021 | Erhvervsnyheder, Events, Klintholm Havn, Turisme, Vordingborg Kommune

Møn Surf modtager Overraskelsesprisen 2021 i Vordingborg Kommune.

Overraskelsesprisen er en pris, som kan gå til en virksomhed, en person, et projekt eller lignende. Denne pris er speciel at uddele, da det ikke på forhånd er givet, at det skal være en virksomhed, der modtager den.

“I år går Overrækkelsesprisen til en iværksættervirksomhed som er drevet af to ildsjæle. De to unge iværksættere kommer fra henholdsvis Norge og San Fransisco, de har skateboardet, kitesurfet, surfet, vindsurfet, muntret sig på Stand Up Padle og alle lignende aktiviteter rundt omkring i verden.Til trods for, at hele verden har været deres lege-, lære- og arbejdsplads, har de valgt hjemsted for deres virksomhed på Klintholm Havn. Tak fordi I valgte Vordingborg Kommune til jeres virksomhed,” sagde Bolette Christensen, direktør for Vordingborg Erhverv i begrundelse for at give Overraskelsesprisen til Patrick og Kesia fra Møn Surf.

Det var nemlig Møn Surf, der til deres store overraskelse kom op af hatten, da direktør for Vordingborg Erhverv Bolette Christensen afslørede valget af hvem, der skulle have årets overraskelsespris.

Patrick og Kesia fra Møn Surf modtager overraskelsesprisen

Det lød videre i begrundelsen for valget, at Møn Surf er et fantastisk eksempel på den store verden, der kommer til vores kommune og bringer det bedste med sig. Vi har så meget vand, kyst og vind og det er Patrick og Kesia med Klintholm Havn som udgangspunkt – i fuld gang med at gøre til en god forretning til stor fornøjelse for såvel turister som alle os andre.

Det var Bolette Christensen, direktør for Vordingborg Erhverv, der overrakte Overraskelsesprisen til Møn Surf.

Møn Surf er en forholdsvis nystartet virksomhed med base på Klintholm Havn grundlagt af det norsk-amerikanske par Kesia og Patrick Cohan. Til trods for, at hele verden har været deres lege-, lære- og arbejdsplads, har de valgt hjemsted for deres virksomhed på Klintholm Havn. De tilbyder undervisning og oplevelser på vandet med kite surfing, Stand Up Paddle og andre former for vandsport.

Patrick og Kesia Cohan var meget glade og stolte over at modtage prisen. Det giver dem et ekstra skub fremad med at udvikle deres forretning Møn Surf, der har haft en 2021 sæson, der var bedre end deres vildeste forventninger – og er vokset til nu at have tre ansatte udover dem selv.

(Interviewet er på engelsk)

 

Denne artikel er skrevet af Søren Knudsen

Presse- og kommunikationsrådgiver

T: +45 20 40 95 92
E: sk@businessvordingborg.dk

Søren Knudsen

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev