fbpx

 

SATELLITTEN
For iværksættere og
ambitiøse selvstændige

Spireplads i Vordingborg

– Hvor iværksættere og selvstændige mødes socialt og fagligt

En Spireplads i Vordingborg Kommunes største iværksættermiljø, hvor vi samler alle iværksættere under ét tag.

Iværksættere følger ofte en drøm – en forretningsidé, der skal føres ud i livet eller en iver for at være sin egen arbejdsgiver. At opstarte sin egen virksomhed og gå fra livet som lønmodtager til selvforsørgende kan være usikker. Derfor har vi et iværksættermiljø, hvor du kan få fællesskab og skabe samarbejde med andre iværksættere.

Del dine succeshistorier, udveksl erfaringer, styrk dit netværk og få gratis vejledning af Vordingborg Erhvervs konsulenter som en del af Satellitten.

Hvad kan Satellitten tilbyde dig?

En prisvenlig og inspirerende kontorplads i Stege, Præstø eller Vordingborg med kontorfaciliteter som mødelokaler, print og frokostkøkken

Et fællesskab med andre lokale iværksættere

Mulighed for at udveksle erfaringer, få gode råd fra ligesindede og dele din hverdag og oplevelser

Løbende dialog samt gratis vejledning og støtte fra Vordingborg Erhvervs konsulenter

 

Book et uforpligtende møde i dag

Satellitten

Satellittens koncept er at samle alle iværksættere på tværs af kontorfællesskaber i hele kommunen og støtte dem til at opnå vækst og udvikling i deres virksomhed. Og det gør vi bedst i fællesskab.

Som en del af Satellitten vil du få direkte adgang til Vordingborg Erhvervs service. Vi kan hjælpe dig med vejledning og sparring om din forretningsidé, finansieringsmuligheder, salgsstrategier, markedsføring, eksportpotentiale og meget mere. Dertil vil vi invitere dig til faglige kurser og sociale arrangementer, så du både kan udvikle dine faglige kompetencer og dyrke socialt samvær med andre lokale iværksættere.

Satellitten er Vordingborg Kommunes største iværksættermiljø, der byder alle velkommen til fællesskabet!

Drømmer du om at blive iværksætter?

Men du afventer med at springe ud i livet som selvstændig? Vordingborg Erhverv tilbyder gratis spirepladser til dig, som har en iværksætter i maven, men gerne vil udforske fremtiden som iværksætter med et sikkerhedsnet, før du tager det endelig spring. En spireplads giver dig en gratis kontorplads i seks måneder, hvor du får gratis vejledning, sparring og støtte med Vordingborg Erhvervs konsulenter.

Læs mere om spirepladser her

Kontorfællesskab i Vordingborg

Ved siden af Vordingborg Erhvervs egne kontorlokaler har vi dedikeret et særligt område kun til iværksættere. Her kan iværksættere sidde i et professionelt og inspirerende kontor med direkte adgang til vores konsulenter, når der er brug for et godt råd eller vejledning.

Satellittens kontor i Vordingborg understøtter iværksættere i alle brancher uanset hvor de er i deres rejse som selvstændige. Her kan iværksættere benytte sig af en række kontorfaciliteter såsom adgang til mødelokaler, print, frokostkøkken og meget mere. Dertil kan iværksættere møde andre ligesindede i kontorfællesskabet og opnå et kollegialt samvær som ikke opnås fra hjemmeadressen.

Kontorfællesskab i Præstø

ErhvervsRaadhuset i Præstø er et nyt kontorfællesskab i byens gamle rådhus. Bygningen bærer præg af historien ligesom at billeder af de gamle byrådsmøder og medlemmer hænger på væggen i det store kontor. ErhvervsRaadhuset er i den grad en særlig bygning, som stolt fremviser historie og understøtter den fremtid, som iværksætterne i kontorfællesskabet vil opbygge.

ErhvervsRaadhuset har kontorfaciliteter som wifi, mødelokaler, print og meget mere. Dertil kan du nyde din frokost i bygningens vedligeholdte café. Ejer af kontorfællesskabet vil sørge for sociale arrangementer for at skabe et kollegialt fællesskab mellem iværksætterne. Du kan derfor se frem til en fredagsøl i ErhvervsRaadhusets hyggelige baggård.

Læs mere om ErhvervsRaadhuset

Kontorfællesskab i Stege

I handelsgaden i Stege finder du et særligt kontorfællesskab til iværksættere. Det gamle bankkontor er nyrenoveret, så det skaber optimale forhold for selvstændige, der søger professionelle og inspirerende omgivelser.

Kontorfællesskabet kan tilbyde en række kontorfaciliteter såsom mødelokaler, print, frokostkøkken, wifi og meget mere. Dertil kan du nyde solen på den store terrasse med dine med-iværksættere. I alt 10 iværksættere kan dele hverdagen, udveksle erfaringer og gode råd samt skabe samarbejde i rammerne omkring kontorfællesskabet i Stege.