Hovedentreprenør efterlyser lokale firmaer

af | 2. nov 2021 | Bygge og Anlæg, Erhvervsnyheder, Vordingborg Kommune

Byggeriet af det nye rådhus i Vordingborg kommune skal efter planen gå i gang til foråret, og nu efterlyser hovedentreprenøren GVL Entreprise lokale håndværksvirksomheder, der vil byde ind på dele af opgaven.

Projektleder hos GVL Entreprise Poul Clemmensen

”Vi vil gerne have så mange lokale håndværkere med på byggeriet som muligt og derfor inviterer vi nu lokale håndværksvirksomheder der kan og vil til at byde ind på opgaver i rådhusbyggeriet,” siger Poul Clemmensen, projektleder hos GVL Entreprise.

Det er alle faggrupper, der efterlyses blandt lokale håndværksfirmaer lige fra tømrer, snedker, maler, vvs, el, tæpper til jord-beton og kloak arbejde.

”Vi håber, at lokale håndværkere er interesserede i at være med og byde ind på de forskellige opgaver i projektet. Vi ved godt, at der kan være dele af projektopgaverne der kan være for store til at lokale firmaer kan løfte dem,” siger projektleder Poul Clemmensen.

Han opfordrer interesserede firmaer i at skrive eller ringe til ham for at få yderligere informationer om opgaverne samt relevant materiale.

Poul Clemmensen kan kontaktes på pc@gvl.dk eller 20730327

Byggeriet af det nye rådhus i Vordingborg bliver igangsat i løbet af februar 2022 og byggeriet forventes at stå klar til indflytning i sommeren 2023.

De første arbejder, der sættes i gang, er jord, beton og kloak arbejdet og derfor er det de første håndværksgrupper, der er brug for at rekruttere lokalt.

Denne artikel er skrevet af Søren Knudsen

Presse- og kommunikationsrådgiver

T: +45 20 40 95 92
E: sk@businessvordingborg.dk

Søren Knudsen

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev