Friske øjne og nytænkning øger muligheder for virksomheder

af | 30. okt 2020 | Erhvervsnyheder, Følg vores arbejde

Med en praktikant får du nye ressourcer, ny viden og nye faglige aspekter på din virksomheds udvikling og problemstillinger. Det kan samtidig være det første uforpligtende og gratis møde med en potentiel medarbejder.

Fra august til oktober 2020 var Camilla en del af teamet hos Vordingborg Erhverv, hvor hun var ansat som markedsføringspraktikant på vores kontor i Vordingborg. Her har hun været med til at kommunikere om erhvervsudviklingen i Vordingborg Kommune, og hun har analyseret Vordingborg Erhvervs markedsføringsindsats, så vi kan yde lokale virksomheder det bedste.

På trods af, at jeg blot var praktikant, har jeg aldrig lavet kaffe eller hentet post. Derimod har jeg fået medansvar, indflydelse og tildelt projekter, og jeg var også ansvarlig for at planlægge grundlæggende fundamenter for en ny arbejdsproces. Mit praktikforløb har været meget spændende, ” fortæller Camilla.

Det gode samarbejde

Fra starten af sin praktikperiode fik Camilla en stor berøringsflade. Hun har i løbet af sin praktikperiode deltaget i arrangementer i MikroVirk, Eksportnetværket og RaketVækst med lokale virksomheder og samarbejdspartnere, udarbejdet artikler og grafisk materiale, lavet analyser og rapporter, udsendt nyhedsbrev og meget mere. Alt det samtidig med at hun har fulgt Vordingborg Erhvervs konsulenter og deres arbejde. Camilla har endda selv prøvet kræfter af som konsulent.

Lige fra min første dag var der stor tillid til mig; jeg blev både inddraget og lyttet til i forhold til opgaver og hvilke kompetencer, jeg gerne ville udvikle. Hos Vordingborg Erhverv får man lov til at prøve sine teorier af i praksis i tæt samarbejde med dygtige og erfarne kollegaer. Jeg kan kun anbefale Vordingborg Erhverv som en praktikplads til andre studerende,” fortæller Camilla smilende.

Ønsker du at undersøge dine vækst- og fremtidsmuligheder kan du med stor fordel indgå et samarbejde med en praktikant, som kan udleve et nyt syn og indsigt på din virksomhed.

Denne artikel er skrevet af Søren Knudsen

Presse- og kommunikationsrådgiver

T: +45 20 40 95 92
E: sk@businessvordingborg.dk

Søren Knudsen

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev