Få skræddersyet raketvækst til din virksomhed

af | 24. feb 2022 | Erhvervsnyheder, Events, Iværksætteri, Vækst

Der kan være mange udfordringer forbundet med at drive en virksomhed. Det kan være, at man gerne vil øge omsætningen, står og skal ansætte en ny medarbejder eller har svært ved at få tiden til at gå op. Måske er Raketvækst dét forretningsudviklingskursus du mangler.

Næstved Erhverv tilbyder forretningsudviklingskursus

Alt det kan du arbejde med på et skræddersyet forretningsudviklingskursus, som Næstved Erhverv og Næstved Cityforening udbyder. Kurset hedder RaketVækst og foregår i samarbejde med Erhvervshus Sjælland. Kurset udbydes også til virksomheder uden for Næstved og varer i tre dage fra den 13.- 15. marts 2022. 

Der er få pladser tilbage, og tilmeldingsfristen er den 4. marts.

RaketVækst har et meget intensivt program fordelt på plenum og individuelle sessioner, hvor der er fokus på lige præcis din virksomhed. Du kan forvente tre spændende dage, hvor forretningsudviklerne inspirerer og udfordrer på en konstruktiv facon. Humor er der også plads til.

Du får ny viden og værktøjer til at overvinde aktuelle udfordringer, ligesom du får mulighed for at bringe din virksomhed videre med effektive og motiverende handleplaner.

Læs mere og tilmeld din virksomhed her.

Kasper Buur - Presse- og kommunikationskonsulent

Skrevet af Kasper Buur

Presse- og kommunikationskonsulent

T: +45 51 93 58 29
E: kb@businessvordingborg.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev