Folkemøde Møn 2022 satte fuld fokus på den grønne omstilling

af | 24. aug 2022 | Erhvervsnyheder, Grøn omstilling, Vækst

Grøn omstilling og hvordan redder vi klimaet? Business Vordingborg var igen i år en del af Folkemøde Møn 2022 i Stege, der fandt sted 19. og 20. august. I år var det med tre debatter: ”Vil du være med til at redde klimaet?”, ”Den nye grønne industri” og ”Grøn omstilling i praksis”.

den grønne omstilling var i fokus under debatten på Folkemøde Møn 2022

Debatterne havde alle et flot fremmøde med mange gode bidrag og spørgsmål fra publikum.

En stor tak skal lyde til Jens Ole Madsen fra European Energy, Lars Kaspersen fra Nature Energy, og Peter Stabell fra Vordingborg Biofuel for at give indsigt i fremtidens bæredygtige energikilder under debatten ”Mød de nye energiselskaber”.

Under debatten var budskabet fra sidstnævnte:

”Vi sætter Vordingborg på landkortet, fordi vi bygger nogle af verdens største grønne brændstofanlæg på Masnedø”.

Unge håndværkere deltog på Folkemøde Møn 2022

Ptx-chefen fra European Energy forklarede, hvorfor netop lokale steder i Danmark er langt fremme med den nye grønne energi.

”Vi har en lang tradition for vedvarende energi. Det giver os et godt udgangspunkt. Vi har en god kapacitet og forståelse for at arbejde indenfor grønne brændstoffer som for eksempel methanol og brint,” lød det fra Jens Ole Madsen.

Bang A/S var også på Folkemøde Møn 2022

“Vi sætter Vordingborg på landkortet.”

Administrerende direktør og partner Peter Stabell | Vordingborg Biofuel

En debat, som Business Vordingborg arrangerede på Folkemøde Møn 2022

Inspirerende lærlinge

Tak til Amalie Schwartz, Thomas Bach-Pedersen og Mikkel Dalsgård for at inspirere andre unge til at vælge en erhvervsuddannelse under Business Vordingborgs debat ”Skal du være med til at redde klimaet?”. Her var Sjællandske også til stede, og den artikel kan læses her.

Den grønne omstilling blev gjort helt konkret til debatten ”Grøn omstilling i praksis”, hvor Steffen Steffensen, Lars Bang og Christian Petersen delte ud af deres erfaringer. Her blev der fortalt om elbiler, solceller og varmepumper. Lars Bang fortalte desuden om elektrikervirksomhedens målsætning, om kun at have elektrificerede kassevogne i 2030. Tak til jer!

den grønne omstilling var i fokus under debat

“Det er helt vitalt, at der kommer fokus på de muligheder, den grønne omstilling bringer.”

Direktør Bolette Christensen | Business Vordingborg

Administrerende direktør i Vordingborg Biofuel Peter Stabell

Grøn opmærksomhed

Business Vordingborgs direktør Bolette Christensen deltog i flere debatter på Folkemøde Møn 2022 og var glad for at den grønne omstilling fik opmærksomhed på årets folkemøde.

Det er helt vitalt, at der kommer fokus på de muligheder, den grønne omstilling bringer på flere måder. Små virksomheder kan spare mange penge ved små tiltag som for eksempel at installere varmepumper. Det er klart at de nye grønne energivirksomheder kan skabe grundlaget for mange nye arbejdspladser i lokalområdet, siger Bolette Christensen.

den grønne omstilling var i fokus under debat
Kasper Buur - Presse- og kommunikationskonsulent

Skrevet af Kasper Buur

Presse- og kommunikationskonsulent

T: +45 51 93 58 29

E: kb@businessvordingborg.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev