Erhvervsudviklingskonsulent Johnny Meyer

af | 7. jan 2022 | Business Vordingborg, Erhvervsnyheder, Iværksætteri

Erfaren erhvervsmand til Vordingborg Erhverv

Johnny Meyer - Erhvervsudviklingskonsulent

Johnny Maul Meyer er ved årsskiftet tiltrådt som erhvervsudviklingskonsulent hos Vordingborg Erhverv.

Han skal arbejde med at tiltrække nye virksomheder til Vordingborg kommune og det er en opgave, som Johnny Meyer ser meget frem til at komme i gang med.

”Erhvervslivet i Vordingborg kommune har et stort potentiale for yderligere udvikling. Sydmotorvejen giver os en stærk mulighed for at være det område, der samler både nord og syd og gør det til et attraktivt sted at etablere og drive virksomhed,” siger Johnny Meyer, erhvervsudviklingskonsulent hos Vordingborg Erhverv.

Det er en erfaren erhvervsmand og leder med stor viden om virksomheder, der er kommet med på holdet hos Vordingborg Erhverv.

”Jeg har selv haft hånden i gryden i min lange erhvervskarriere og ved hvad det vil sige at drive virksomhed. Derfor taler jeg sproget i virksomhederne, og ved fra egne erfaringer hvad der virker og hvad der skal til for at skabe udvikling og resultater,” siger Johnny Meyer.

Lokalkendskabet er helt i top, da han er født og opvokset på Klintholm Havn som søn af en 3. generations fiskerfamilie. Og han er blevet hængende i Klintholm, hvor han stadig bor sammen med familien.

Johnny har fulgt Klintholms udvikling på tæt hold gennem alle årene fra driftig fiskerihavn til afviklingen af fiskeriet og nu til den positive udvikling, som vindmølleaktiviteterne har givet i byen og på havnen.

”Vi ser igen en god udvikling i Klintholm Havn, og jeg finder det er vigtigt at skabe den nødvendige udvikling med respekt for det eksisterende miljø og det unikke i byen. Det kan godt lade sig gøre at udvikle erhverv på havnen og gøre Klintholm Havn til en moderne servicehavn for vindmøllen uden at det unikke ved byen forsvinder,” siger Johnny Meyer.

Iværksætter arbejdet bliver en vigtig opgave for Johnny Meyer, og det er noget han glæder sig til at arbejde intensivt med. Vordingborg Erhverv sætter ekstra tryk på iværksætter indsatsen i det kommende år.

”Vi skal gøre det endnu bedre for iværksætteriet i vores område. Iværksættere der har passionen, energien, lysten til at gøre en forskel og gøre det bedre end andre, er for mig afgørende for at du som iværksætter kan lykkes med at skabe en ny virksomhed,” siger Johnny Meyer.

Johnny Meyer

Han er uddannet smed hos Magleby Maskinforretning på Møn

Har arbejdet på Møn Boats, Karen Volf (Bisca), Jemo-Pharm.

Siden 1997 har han arbejdet med salg nationalt og internationalt hos Toyota og Jungheinrich som såvel salgschef og som salgsdirektør.

Johnny Maul Meyer

Erhvervsudviklingskonsulent, Vordingborg Erhverv

Denne artikel er skrevet af Søren Knudsen

Presse- og kommunikationsrådgiver

T: +45 20 40 95 92
E: sk@businessvordingborg.dk

Søren Knudsen

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev