Direktør forlader Business Vordingborg

af | 2. jan 2023 | Erhvervsnyheder

Direktør forlader Business Vordingborg

Business Vordingborgs direktør Bolette Christensen har besluttet sig for at forfølge en karriere indenfor bestyrelsesverdenen og hun har derfor sagt sin stilling op. Der er ikke sat dato på hvornår Bolette Christensen fratræder stillingen.

”Jeg har med stor ærgrelse modtaget Bolettes opsigelse, og vi går nu i gang med at rekruttere en afløser. Jeg vil godt takke Bolette for hendes store indsats og de stærke resultater, der er skabt i hendes tid som direktør,” siger Peter Rasmussen, bestyrelsesformand Business Vordingborg.

Bolette Christensen har været direktør i to et halvt år. Hun har målrettet arbejdet med at udvikle Business Vordingborg til at være en stærk erhvervsudviklingsorganisation i Vordingborg kommune. Der har været fokus på at tiltrække grønne virksomheder samt skabe et godt erhvervsklima i tæt samarbejde mellem kommune og virksomheder.

”En opgave er slut i Vordingborg og nye opgaver venter forude for mig. Jeg har besluttet at tage næste skridt i mit professionelle liv og det bliver fokus på både nuværende og kommende bestyrelsesopgaver samt en række strategiske rådgivningsopgaver. Det har været en stor fornøjelse at være en del af Business Vordingborg, ikke mindst takket være mine dygtige medarbejderne, som har ydet en meget stor indsats. Jeg har glædet mig over en både tæt og hyppig kontakt til erhvervslivet, til kommunen og alle vores mange samarbejdspartnere,” siger Bolette Christensen.

“Det har været en stor fornøjelse at være en del af Business Vordingborg, ikke mindst takket være mine dygtige medarbejderne, som har ydet en meget stor indsats.”

Administrerende direktør Bolette Christensen | Business Vordingborg

Administrerende direktør i Business Vordingborg Bolette Christensen

Erhvervsmasterplan og grønne virksomheder

En af de store opgaver, som Bolette Christensen som direktør for Business Vordingborg har været med til at løse i samarbejde med Jakob Helles fra Vordingborg Erhvervsforening var skabelsen af den fælles Erhvervsmasterplan 2030 som Kommunalbestyrelsen og Vordingborg Erhvervsforening bakkede op om og godkendte i efteråret 2022.

”Business Vordingborg har under Bolettes ledelse skabt stærke resultater med tiltrækning af grønne virksomheder og en ny stærk fælles Erhvervsmasterplan. Hun lykkedes på fornem vis med at få sat Vordingborg kommune på Danmarkskortet som et godt sted at etablere og drive virksomhed. Det er derfor beklageligt, at hun forlader os. Jeg vil godt takke hende for både resultater og godt samarbejde,” siger Vordingborgs borgmester Mikael Smed.

Borgmester Mikael Smed og Vordingborg kommune klar til mere havvind og PtX

“Hun lykkedes på fornem vis med at få sat Vordingborg kommune på Danmarkskortet som et godt sted at etablere og drive virksomhed.”

Borgmester Mikael Smed | Vordingborg Kommune

Forbedret erhversklima

Formand for Vordingborg Erhvervsforening Jacob Møller har været glad for samarbejdet med Bolette Christensen.

”Erhvervsklimaet er stærkt forbedret i Vordingborg kommune og det skyldes i høj grad den strategiske udvikling, som Bolette Christensen satte i gang, da hun tiltrådte. Vi har i erhvervsforeningen været glade for samarbejdet og vi takker Bolette for indsatsen,” siger Jacob Møller.

Business Vordingborgs bestyrelse er nu gået i gang med at rekruttere en ny direktør.

Eventuelle henvendelser om denne meddelelse kan rettes til:
Peter Rasmussen, bestyrelsesformand Business Vordingborg: 23 34 64 80

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev