Salsbjerggård vinder Den Grønne Pris 2022

af | 27. jan 2023 | Erhvervsnyheder

Salsbjerggård modtager Den Grønne Pris 2022

“Så kan man ikke få en bedre dag” – Ordene stammer fra Søren Madsen – økologisk mælkeproducent og ejer af Salsbjerggård, da han kommenterede at hans virksomhed torsdag aften vandt Den Grønne Pris 2022 i Vordingborg kommune. Prisen blev uddelt ved den årlige erhvervsprisuddeling i Vordingborg kommune.

Den Grønne Pris blev uddelt for anden gang, og tre virksomheder var nomineret til prisen.

Det var Nature Energy i Køng, Oremandsgaard Gods og Salsbjerggård.
Modtageren af Den Grønne Pris blev Salsbjerggård.

Erhvervschef Bart Roetink fra Møns Bank sagde blandt andet i begrundelsen for at give Den Grønne Pris til Salsbjerggård:

”Salsbjerggård og Søren Madsen får den grønne pris, fordi han med sit økologiske landbrug har formået at kombinere et traditionsbundet erhverv med den grønne omstilling. Årets vinder er fuldt økologisk og driver et bæredygtigt landbrug og er blandt verdens mest effektive landbrug,” sagde Bart Roetink fra Møns Bank.

“Det er vi utroligt glade for og det er et godt rygstød.”

Søren Madsen | Økologisk mælkeproducent, Salsbjerggård

Forbillede for andre virksomheder

Søren Madsens gård består af 700 hektar jord og cirka 800 økologiske malkekøer og han er Sjællands største mælkeproducent.

Han er meget glad og stolt over at modtage Den Grønne Pris 2022.

“Det er ubetinget noget jeg kan bruge sammen med mine medarbejdere, da det at drive et landbrug og i særdeleshed mælkebrug er en holdsport, hvor det skal meget teamwork til for at det kan lykkes. Det er vi utroligt glade for og et godt rygstød,” siger Søren Madsen.

Det var Erhvervschef Bart Roetink fra Møns Bank, der uddelte prisen til Salsbjerggård.

“De er et forbillede for andre, og jeg håber det kan være med til at inspirere andre at det er den vej man skal gå både i forhold til hvordan man driver forretning og i forhold til den grønne omstilling, Det giver afkast på den lange bane at arbejde med de her ting, og de er et kæmpe forbillede for andre virksomheder,” siger Bart Roetink fra Møns Bank.

“Salsbjerggård og Søren Madsen får den grønne pris, fordi han med sit økologiske landbrug har formået at kombinere et traditionsbundet erhverv med den grønne omstilling.”

Bart Roetink |  Erhvervschef, Møns Bank

Ferieby på Sukkerfabrikken Møn

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev