Charlotte Bagge Hansen får Overraskelsesprisen 2022

af | 27. jan 2023 | Erhvervsnyheder

Overraskelsesprisen 2022 fik en ekstra streg under at det er en overraskelsespris. For prisvinderen Charlotte Bagge Hansen overraskede alle ved ikke at være tilstede i Den Bøhmiske Hal i den tidligere Sukkerfabrik i Stege torsdag aften, da Vordingborg Erhvervsforening uddelte erhvervspriserne.

Prismodtageren – butiksejer, kommunalbestyrelsesmedlem og nu også medlem af Folketinget – Charlotte Bagge Hansen var desværre blevet syg og var ikke tilstede, da hun efter planen skulle overraskes med prisen.

Overraskelsesprisen er en pris, som kan gå til en virksomhed, en person, et projekt eller lignende.

Denne pris er især speciel at uddele, da det ikke på forhånd er givet, at det skal være en virksomhed, som ved de andre to priser.

“En imponerende bedrift på så kort tid, og vi håber det bliver til stor glæde for vores område fremover.”

Filialdirektør Finn Pedersen | Lollands Bank

Finn Pedersen Lollands Bank uddeler Overraskelsesprisen 2022 til Charlotte Bagge Hansen

Filialdirektør Finn Petersen fra Lollands Bank sagde blandt andet i begrundelsen for valget af Charlotte Bagge Hansen:

”Vinderen er faktisk både en virksomhed, en person og en forening. Charlotte Bagge Hansen har en veldrevet og meget populær detailbutik i Stege, men det er dog ikke butikken der er begrundelsen for at hun får Overraskelsesprisen. Derimod har hun ved siden af sin forretning i løbet af godt et år, stiftet en lokalliste her i kommunen og opnået valg til kommunalbestyrelsen, herefter har hun opstillet og opnået valg til folketinget. Selvstændig erhvervsdrivende, kommunalpolitiker og folketingspolitiker og fortsat fokus på alle tre dele. En imponerende bedrift på så kort tid, og vi håber det bliver til stor glæde for vores område fremover.”

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev