Butikker kan modtage juleassistance fra jobcenteret

af | 27. okt 2022 | Detail, Erhvervsnyheder

Julehandlen venter forude og det er årets mest travle periode hos alle detailbutikker. Julegaverne skal købes og derfor er det også årets vigtigste periode for butikkerne rent omsætningsmæssigt. Juleassistance fra jobcenteret er et forsøg på, at afbøde udfordringer for erhvervsdrivende i julehandlen.

Jobcenter klar til at hjælpe butikker

Da der i år er der trukket sorte skyer ind over julehandelen og butikkerne i særdeleshed. Inflation, høje energipriser og faldende forbrug giver butikkerne store udfordringer.

Derfor har Business Vordingborg i samarbejde med Citymanagerne og Jobcenteret taget initiativ til tre informationsmøder for butikker og virksomheder i Vordingborg kommune.

“Jobcenteret vil orientere om hvordan butikker og virksomheder kan få juleassistance på gode vilkår. Ligeledes vil Jobcentret informere om alternativer til afskedigelser. For at undgå afskedigelser kan det være en mulighed at etablere arbejdsfordeling for sine medarbejdere i kortere perioder, sende sine medarbejdere på kursus og få VEU-godtgørelse,” siger Johnny Meyer, erhvervsudviklingskonsulent Business Vordingborg.

Information om juleassistance fra jobcenteret er opdelt i tre informationsmøder – SE INVITATION HER

Første møde finder sted i Præstø, hvor Præstø Handel- og erhvervsforening er vært ved mødet. Det er 31. oktober kl. 18 på Cafe Mocca.

Tilmelding sker til formand for Præstø Handelsstandsforening Henrik Westergaard på 31331566.

 

Andet møde er i Stege og finder sted 2. november kl. 17.30. Mødet er på Vordingborg kommunes aktivitetscenter på Hasselvej 4.

Der kræves ikke tilmelding til Citymanager Tina Olsen på tina@houseoffmoen.dk

 

Tredje og sidste møde er i Vordingborg og finder sted 3. november kl. 18.00 – 19.00 hos Jobcentret Aarsleffs gade 14, 4760 Vordingborg. Det er Bycentrum Vordingborg, der er vært for mødet.

Tilmelding sker til formand Charlotte Stage på formand@bycentrum.dk senest 28. oktober 2022.

Søren Knudsen - Presse- og kommunikationsrådgiver

Skrevet af Søren Knudsen

Presse- og kommunikationsrådgiver

T: +45 20 40 95 92

E: sk@businessvordingborg.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev