Øget synlighed tiltrækker kunder og medarbejdere

af | 15. dec 2022 | Business Park Vordingborg, Erhvervsnyheder

Den lokale el-installatør Bang A/S har været på noget af en rejse de seneste år. Virksomheden voksede frem på en mark nord for Vordingborg, og da de nåede fem medarbejdere, var der ikke længere plads til dem på marken.

Lars foran kassevogn
Derfor rykkede de til Business Park Vordingborg for to år siden. Og flytningen har haft stor betydning for Bang A/S. Siden el-installatøren placerede sig i det nye erhvervsområde, er virksomheden vokset fra fem til 23 medarbejdere.

”Det har været en supergod rejse. Og placeringen har haft en stor afgørende rolle”, lyder det fra Lars Bang, der er indehaver af Bang A/S.

Indehaveren forklarer, at tre af virksomhedens medarbejdere aktiveres alene på grund af placeringen i Business Park Vordingborg, hvor mange mennesker passerer hver eneste dag.

Bang A/S var blot den anden virksomhed, der etablerede sig i Vordingborgs nye erhvervsområde. Virksomheden servicerer både private, virksomheder og offentlige inden for alt elarbejde.

“Vi er hurtigt blevet et kendt navn, kendt ansigt, kendt virksomhed, og derfor har vi haft lettere ved at rekruttere nye medarbejdere.”

 Ejer Lars Bang | Bang A/S

Lars sorterer affald
[visual-link-preview encoded=”eyJ0eXBlIjoiaW50ZXJuYWwiLCJwb3N0IjoyMTk1MSwicG9zdF9sYWJlbCI6IkluZGzDpmcgMjE5NTEgLSBQb3NpdGl2IG92ZXJmb3IgcGxhbmVyIG9tIHRlc3RjZW50ZXIgcMOlIFNuZXJ0aW5nZWdhYXJkIEdvZHMiLCJ1cmwiOiIiLCJpbWFnZV9pZCI6MCwiaW1hZ2VfdXJsIjoiIiwidGl0bGUiOiJMw4ZTIE9HU8OFOiBQb3NpdGl2IG92ZXJmb3IgcGxhbmVyIG9tIHRlc3RjZW50ZXIgcMOlIFNuZXJ0aW5nZWdhYXJkIEdvZHMiLCJzdW1tYXJ5IjoiIiwidGVtcGxhdGUiOiJ0ZXN0In0=”]

Etableret i branchen

Lars Bang oplever desuden, at virksomheden gennem placeringen i Business Park Vordingborg hurtigt er blevet etableret i branchen.

”Vi er hurtigt blevet et kendt navn, kendt ansigt, kendt virksomhed, og derfor har vi haft lettere ved at rekruttere nye medarbejdere. Det har også været lettere at få nye kunder ind”, siger indehaveren og fortsætter:

”Placeringen gør en forskel. Om det er en stor forskel, eller det lige er den forskel, der skal til, er svært at vurdere”.

El-installatøren forventer at de positive effekter ved placeringen fortsætter:

”Det er da superdejligt at kunne mærke, at placeringen i Business Park Vordingborg har været med til at give et godt fundament og afsæt til at komme videre med virksomhedens vækstrejse”.

Lars

“Det er let for vores medarbejdere at komme til virksomheden. Og det er let for os at komme ud til vores kunder.”

Ejer Lars Bang | Bang A/S

Praktisk placering

Udover større synlighed oplever Lars Bang, at erhvervsområdet giver god mening i forhold til praktik.

 ”Vi mærker det ved, at området ligger et godt sted. Det er let for vores medarbejdere at komme til virksomheden. Og det er let for os at komme ud til vores kunder. Der er sjældent store omveje fordi erhvervsområdet ligger så centralt i kommunen,” fortæller el-installatøren.

 Generelt er han meget tilfreds med Business Park Vordingborg og Vordingborg Kommune:

”Det er et spørgsmål om at se positivt på tingene. Om man ser bægeret halvfyldt eller tomt. Det er jo op til den enkelte virksomhedsejer, der skal etablere sig i et område. Jeg synes, det går rigtig godt for kommunen med det her projekt.”

Lars Bang fra Bang A/S
Kasper Buur - Presse- og kommunikationskonsulent

Skrevet af Kasper Buur

Presse- og kommunikationskonsulent

T: +45 51 93 58 29

E: kb@businessvordingborg.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev