Borgmester på Bisca-besøg

af | 17. nov 2022 | Erhvervsnyheder, Industri

Kagefabrikken Bisca i Stege, der er den største private arbejdsplads i Vordingborg Kommune fik, tirsdag besøg af borgmester Mikael Smed, kommunaldirektør Kristina Sloth og direktør i Business Vordingborg Bolette Christensen.

Besøg hos bisca

Den mønske fabrik producerer kiks og kager, der sælges i store dele af verden og beskæftiger op til 250 medarbejdere under de travleste perioder.

”Det er vigtigt, at vi har nogle virksomheder af en vis volumen. Og det er vigtigt at vi, som kommune, interesserer os for, hvordan de virksomheder har det. Så vi kan fastholde dem og hjælpe dem med at rekruttere personale, eller hvad vi nu kan hjælpe dem med. På den måde er det vigtigt, at kommunen og virksomhederne har et tæt og godt samarbejde,” fortalte borgmester Mikael Smed.

Den administrerende direktør i Bisca hedder Kristian Walsøe. Han var glad for borgmesterens interesse for Bisca.

”Det sætter vi stor pris på. Det kan forhåbentlig give en større indsigt i de muligheder, kommunen kan tilbyde os. Vi har i forvejen et rigtig godt samarbejde med kommunen. Men der er altid måder, hvorpå man kan justere og optimere,” sagde Kristian Walsøe efter mødet.

“Bisca er en vigtig virksomhed for Vordingborg Kommune og Møn.”

Borgmester Mikael Smed | Vordingborg Kommune

Besøg hos bisca

[visual-link-preview encoded=”eyJ0eXBlIjoiaW50ZXJuYWwiLCJwb3N0IjoyMTk1MSwicG9zdF9sYWJlbCI6IkluZGzDpmcgMjE5NTEgLSBQb3NpdGl2IG92ZXJmb3IgcGxhbmVyIG9tIHRlc3RjZW50ZXIgcMOlIFNuZXJ0aW5nZWdhYXJkIEdvZHMiLCJ1cmwiOiIiLCJpbWFnZV9pZCI6MCwiaW1hZ2VfdXJsIjoiIiwidGl0bGUiOiJMw4ZTIE9HU8OFOiBQb3NpdGl2IG92ZXJmb3IgcGxhbmVyIG9tIHRlc3RjZW50ZXIgcMOlIFNuZXJ0aW5nZWdhYXJkIEdvZHMiLCJzdW1tYXJ5IjoiIiwidGVtcGxhdGUiOiJ0ZXN0In0=”]

Holder fast i Stege

Administrationens Bisca besøg i Stege bød blandt andet på en rundvisning i det 40.000 kvadratmeter store produktionsanlæg, der blev bygget i 1968.

Her forklarede Kristian Walsøe, at den norske investeringsvirksomhed Jordanes, der ejer Bisca, har iværksat planer om at renovere dele af de gamle bygninger. Derved vil de fastholde placeringen i Stege.

Det vakte glæde hos Mikael Smed.

”Bisca er en vigtig virksomhed for Vordingborg Kommune og Møn. De bidrager med gode arbejdspladser til lokalområdet”, lød det fra borgmesteren.

Ferieby på Sukkerfabrikken Møn

“Der er helt sikkert nogle midler og fonde i kommunen, vi ikke kender til, som man kan bruge til at udvikle forretningen”

CEO Kristian Walsøe | Bisca A/S

Tættere på kommunen

Der kom også et ønske fra kommunens største private virksomhed.

”Vi ved godt, hvor vi skal henvende os hos kommunen, hvis vi har specifikke problemer. Men der er helt sikkert nogle midler og fonde i kommunen, vi ikke kender til, som man kan bruge til at udvikle forretningen”, sagde Kristian Walsøe og fortsatte:

”Så vi aftalte at mødes fast et par gange om året”.

For direktør i Business Vordingborg Bolette Christensen er tæt kontakt og samarbejde den helt rigtige fremgangsmåde:

”Det er i sagens natur vigtigt at fastholde den største private arbejdsgiver i Vordingborg Kommune, for det bidrager med arbejdspladser og liv til lokalområdet. Derfor er det essentielt at der er tæt samarbejde mellem Bisca og kommunen. Tæt kontakt gør også, at Business Vordingborg i højere grad kan bistå Bisca i deres udvikling”.

Besøg hos bisca
Kasper Buur - Presse- og kommunikationskonsulent

Skrevet af Kasper Buur

Presse- og kommunikationskonsulent

T: +45 51 93 58 29

E: kb@businessvordingborg.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev