Bilhus øger omsætning efter ryk til Business Park Vordingborg

af | 2. dec 2022 | Business Park Vordingborg, Detail, Erhvervsnyheder

Øget omsætning – øget synlighed – flere kunder – øget bilsalg. Det er resultatet for H. Hansen Automobiler efter de byggede et nyt bilhus i Business Park Vordingborg. Successen er mærkbar her to år efter Bilhuset Henrik Hansen Automobiler slog dørene op til deres splinternye bilcenter på 1500 kvadratmeter i Business Park Vordingborg.
Før etableringen i erhvervsparken lå bilcenteret i et år på Præstegårdsvej, og den nye lokation har haft stor betydning for Henrik Hansen Automobiler.

”Der var knap så befærdet på Præstegårdsvej som der er her i Business Park Vordingborg. Her er der fuld tryk på trafikken dagen lang, og det betyder rigtig meget for os, at der er en masse synlighed”, fortæller medindehaver og direktør for H. Hansen Automobiler i Stensved Kristian Hansen.

”Jeg vil skyde på, at vi er gået 50 procent op på omsætningen, siden vi flyttede”, tilføjer Kristian Hansen.

”Jeg er overrasket over, hvor mange nye kunder, der er kommet til. Nogen som vi ikke selv har haft fat i.”

Direktør Kristian Hansen | H. Hansen Automobiler Vordingborg

h. hansen sætter omsætningsrekord
FAKTA OM – H. HANSEN AUTOMOBILER

Det var Kristian Hansens far, der startede Henrik Hansen Automobiler. Den gang var det én bilforretning, der forhandlede Peugeot i Næstved. I 25 år drev han H. Hansen Automobiler inden forretningen blev overdraget til sønnerne Kristian og Frederik Hansen.

I dag er flere mærker kommet til med Citroen og Opel, og H. Hansen har nu også en forretning i Stensved i det nye erhvervsområde Business Park Vordingborg.

Udvidelsen til Vordingborg startede på Præstegårdsvej, hvor der i forvejen lå en Peugeot og Citroen forhandler.

Flere aktører giver aktivitet

Inden H. Hansen Automobiler besluttede at etablere sig i Business Park Vordingborg, havde internationale aktører som Ionity, Shell og McDonalds allerede placeret sig i erhvervsparken.

Det betød meget for bilforretningens valg af lokation.

”Det er jo sådan nogle kunder, der også har en relevans hos os”, forklarer Kristian Hansen om synergien med de andre virksomheder i Business Park Vordingborg.

I takt med at omsætningen gennem salget af biler og reparationer værkstedet er steget, har H. Hansen Automobiler i Stensved ansat syv nye medarbejdere. Den store stigning i aktivitet i forhold til den gamle adresse kommer bag på Kristian Hansen:

”Jeg er overrasket over, hvor mange nye kunder, der er kommet til. Nogen som vi ikke selv har haft fat i. Det er ofte, at de ser, at vi ligger her. I perioder har vi oprettet ti nye kunder om ugen. Det er rigtig positivt, kan man sige”.

h. hansen automobiler sætter omsætningsrekord

“Det her er det rigtige sted at være.”

Direktør Kristian Hansen | H. Hansen Automobiler Vordingborg

Giver adgang til flere kunder

Placeringen i Business Park Vordingborg har givet mere synlighed for H. Hansen Automobiler. Men placeringen giver også bilhuset adgang til kunder fra flere steder i regionen.

”Her er hele distriktet i spil. Vordingborg, Møn, Præstø og Nordfalster. Her har vi det hele med, hvor placeringen på Præstegårdsvej var koncentreret om Vordingborg by,” forklarer Kristian Hansen.

”Det her er det rigtige sted at være. Vi tror ikke på, at man kun skal have en by. Vi skal have dem alle i det her område.”

Nature Energy Biogas Køng
Kasper Buur - Presse- og kommunikationskonsulent

Skrevet af Kasper Buur

Presse- og kommunikationskonsulent

T: +45 51 93 58 29

E: kb@businessvordingborg.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev