Er du vores nye erhvervsudviklingskonsulent?

af | 9. feb 2023 | Arbejdskraft, Erhvervsnyheder

Business Vordingborg søger ny medarbejder. Hvis forretningsudvikling og ’allround’ viden om det at drive virksomhed er synonym med dig og din faglighed, så har Business Vordingborg jobbet til dig! Vi søger en erfaren erhvervsudviklingskonsulent, der motiveres af at bidrage til udvikling og vækst af de lokale virksomheder og samtidig elsker at gøre et godt ”salg” i form af tiltrækning af nye virksomheder til Vordingborg kommune.

Business Vordingborg søger en ny erhvervsudviklingskonsulent

Kan du sige stort JA til det, så kom hid. En stilling som erhvervsudviklingskonsulent hos Business Vordingborg venter på dig.

Stillingen som erhvervsudviklingskonsulent

Dagligdagen for den kommende erhvervsudviklingskonsulent vil være allokeret til dels erhvervsservice af det lokale erhvervsliv med fokus på udvikling og vækst af både iværksættere og etablerede virksomheder, der ønsker at lykkes, at vokse og trives, dels arbejde med tiltrækning af nationale såvel som internationale virksomheder.

Erhvervsudviklingskonsulenten skal have en udadvendt personlighed og evne at gå i dialog, skabe gode relationer og facilitere erhvervsnetværk. Dette både 1-til-1 med såvel store virksomheder som enkeltmandsvirksomheder. Med kommune, jobcenter, city managers samt uddannelsesinstitutioner og i forhold til arrangementer og netværk. Du skal løbende opsøge, besøge, etablere og vedligeholde relationer til virksomheder. Du skal bidrage til dialog, vækst og udvikling i det lokale erhvervsliv.

Du vil hos Business Vordingborg få en alsidig hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver og kontaktflader. Du vil få en hverdag, hvor du har stor indflydelse på dine veje til målet. Du får et ansvar, hvor du forventes at trives med selv at være initiativtager i forhold til både opgaveløsning og nye aktiviteter.

Stillingen som Erhvervsudviklingskonsulent omfatter flg. ansvar og opgaver:

  • Være opsøgende og tiltrække virksomheder til Vordingborg kommune
  • Være opsøgende blandt de lokale virksomheder, skabe kontakt og bidrage til at sikre, at erhvervslivet kender Business Vordingborg og vores tilbud til virksomhederne
  • Varetage erhvervsvejledninger af både iværksættere og etablerede virksomheder
  • Løbende have fingeren på pulsen i forhold til det danske erhvervsfremmesystem og formidle erhvervsfremmetilbud, services og mulige puljemidler til de lokale virksomheder
  • Facilitere og udvikle netværk (bl.a. netværket SES – Sustainable Energy Service providers)
  • Bidrage til udvikling af nye tiltag, der bidrager til erhvervsfremme af det lokale erhvervsliv

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Bolette Christensen.

Tlf: 40 64 89 23
Mail: bc@businessvordingborg.dk

Stillingsopslaget kan findes HER.

Dine faglige og personlige kompetencer

Du har en baggrund i og erfaring fra selvstændig virksomhed. Du har været direktør eller har siddet som konsulent med tilsvarende opgaver i anden organisation. Uanset hvad er det en forudsætning for at kunne varetage stillingen, at du har solid erfaring med forretningsudvikling, virksomhedsdrift og virksomheders rammevilkår.

Derudover er det vigtigt, at du er udadvendt og er god til at skabe relationer, men samtidig fremstår empatisk, rolig og lyttende. Hertil lægger vi vægt på:

  • At du kan indgå i dialog med mange forskellige typer mennesker
  • At du har gode sprogkundskaber; engelsk er en forudsætning, tysk er en fordel
  • At du har erfaring med/kendskab til attraktivt at profilere/markedsføre en organisation som Business Vordingborg og et område som Vordingborg Kommune
  • At du kan arbejde struktureret med dine opgaver og løbende dokumenterer og formidler relevant viden i vores systemer og blandt dine kolleger
  • At du har kendskab til og erfaring med SuperOffice eller lignende CRM-systemer
  • At du trives med variation i opgaverne og kan arbejde både selvstændigt og sammen med kollegerne
  • At du har kendskab til det lokale erhvervsliv i Vordingborgborg kommune
  • At du har kørekort og kan stille egen bil til rådighed

Hvad kan Business Vordingborg tilbyde dig

Business Vordingborg er den lokale erhvervsfremmeaktør i Vordingborg Kommune, og vores hovedformål er at fremme erhvervsudviklingen i kommunen gennem tætte samarbejder med det lokale erhvervsliv samt tiltrækning af potentielle erhvervsvirksomheder med strategisk interesse i lokalisering i området. Det er en af Business Vordingborgs fornemmeste opgaver at stimulere og påvirke denne interesse, så kommunen får en øget tilvækst af arbejdspladser.

Business Vordingborg har gennem de seneste år skabt en organisation, der samarbejder bredt både med kommunen, det lokale erhvervsliv og samarbejdspartnere regionalt, nationalt og internationalt. Vi arbejder målrettet efter de tydelige strategiske markører og erhvervspolitiske fokusområder, som Vordingborg Kommune og Vordingborg Erhvervsforening i fællesskab har identificeret i Fælles Erhvervsmasterplan 2030.

Vordingborg Kommune står midt i en meget spændende transition fra at være et landdistrikt under afvikling til at blive Østdanmarks kraftcenter for vedvarende energi samtidig med, at en bred vifte af erhvervspotentialer åbner sig med etableringen af Femern Bælt tunnelen i 2029. Denne udvikling bliver du del af og skal bidrage til at realisere.

Business Vordingborg deler hus med flere organisationer, virksomheder og iværksættere. Business Vordingborg fungerer desuden som sekretariat for Vordingborg Erhvervsforening samt diverse erhvervsnetværk.

Udover gode kolleger tilbyder Business Vordingborg en attraktiv frokostordning samt pensions- og sundhedspakke, ligesom du har mulighed for hjemmearbejdsdage.

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev