fbpx

 

Skab vækst
med EKSPORT

Kom i gang med eksport!

Med eksport udvider du din kundekreds og dermed mulighed for at øge din omsætning betydeligt. Men eksport er mere end plus på bundlinjen. Eksport udvikler din virksomhed, inspirerer til produktudvikling, styrker din virksomheds konkurrenceevne og med de rette beslutninger kan du minimere risici og styrke din virksomheds overlevelse.

Overvejer du eksport? Eller er du allerede i gang, men kunne godt bruge sparring og vejledning? Så står vi klar til at hjælpe dig videre!

Kontakt os

Unik placering og stærk logistik

Vordingborg Kommune er et centralt knudepunkt mellem Skandinavien og Europa – og med Femern Bælt-tunnelen forstærkes vores adgang til andre markeder betydeligt, især til Nordtyskland. Dertil kan virksomheder i kommunen benytte sig af de lettilgængelige transportmuligheder via motorvej, jernbane og til havs med Vordingborg Havn.

Derfor har lokale virksomheder særdeles gode muligheder for at nå markeder med nye kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Derfor vil vi hjælpe erhvervsdrivende med at undersøge deres potentiale og gribe mulighederne.

Kontakt os

German-Danish Innovation

Projektet German-Danish Innovation (GDI) er et EU Interreg North Sea Region-projekt, som giver lokale virksomheder mulighed for at deltage i et unikt internationaliseringsforløb, som giver solid viden om deres målgruppe, produkttilpasning, lovgivning og meget mere for det tyske marked. Forløbet medvirker til at styrke virksomheders konkurrencedygtighed og eksportmuligheder på det tyske marked!

Projektet involverer partnere i både Danmark og Tyskland, så lokale erhvervsdrivende kan sparre med tyske eksperter og teste deres produkter i et afgrænset området. GDI giver lokale virksomheder:

  • Et produkt/service, der er klar til det tyske marked
  • Et stærkt netværk med tyske virksomheder
  • Den nødvendige viden om det tyske marked

Vordingborg Erhverv deltager i GDI-projektet i samarbejde med Erhvervshus Sjælland. Vil du høre mere om dine muligheder for at få et udviklingsforløb gennem GDI-projektet? 

Kontakt os på telefon +45 55 34 03 93

Kontakt os

Vil du i gang med eksport? Eller søger du vejledning til, hvordan du kan styrke din position på udenlandske markeder? Så står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt direktør Bolette Christensen på:

T: +45 40 64 89 23
E: bc@vordingborgerhverv.dk

Bolette Christensen Vordingborg Erhverv