fbpx

 

Få KAPITAL
til at udvikle
din virksomhed

Overvejer du at udvide dit produktsortiment, eller har din virksomhed potentiale til eksport? Eller måske går du med drømme om at starte din egen virksomhed, men mangler kapital?

Det kræver kapital at starte en virksomhed og investeringer at udvikle den. I den forbindelse kan det være svært at overskue, hvilke finansieringsmuligheder der findes, og hvordan man opnår de bedste betingelser for lån, kreditter og kaution.

Vores konsulenter står klar til at hjælpe dig med at finde finansieringsmuligheder til dine projekter.
Kontakt os i dag på telefon +45 55 34 03 93.

Vores samarbejdspartnere

Vi har herunder listet en række samarbejdspartnere, som vi kan skabe kontakt til for at hjælpe dig med at finde finansiering og kapital til din virksomhed.

Vækstfonden

Vækstfonden er en uafhængig fond under den danske stat, som arbejder for at skabe gode vækstbetingelser for danske virksomheder ved eksempelvis at yde lån til at forny produktionen, accelerere væksten i en nystartet virksomhed eller komme ind på nye markeder.

Den Sociale Kapitalfond

Den Sociale Kapitalfond har specielt fokus på iværksættere og virksomheder, som arbejder for eller med udsatte mennesker i Danmark. Der er tale om både rådgivning og investeringer i nystartede og etablerede virksomheder.

EKF – Danmarks Eksportkredit

EKF hjælper både store og små virksomheder med at skaffe finansiering til eksport og kan forsikre virksomheder og banker mod den økonomiske risiko, der altid vil være forbundet med at opsøge nye markeder og handle med udlandet.

Møns Bank

Møns Bank er en aktiv, lokal medspiller, der bakker op om det lokale erhvervsliv og udviklingen heraf. Banken får ca. 100 henvendelser om året om iværksætteri. Omkring hver tiende kan præsentere en så god ide, at banken ønsker at hjælpe dem videre.

InnoBooster

Innovationsfonden har en støtteordning, som hedder InnoBooster. Det er en særlig ordning for små og mellemstore virksomheder, iværksættere og forskere. Gennem InnoBooster kan man søge om støtte til at realisere ideer, der kan føre til vækst og dermed også øget beskæftigelse.

Det kan fx handle om udviklingen af et nyt produkt eller en ny service, der ikke er på markedet i dag. Eller det kan handle om at forbedre en arbejdsproces i virksomheden på en innovativ måde, der løfter virksomhedens konkurrenceevne.

Det er et krav, at det pågældende projekt er nyskabende og bringer ny viden i spil. Fx kan det være påkrævet med viden udefra i form af et samarbejde med en vidensinstitution, eller virksomheden kan have brug for at ansætte en medarbejder med særlige kompetencer. Det er også et krav, at det er sandsynligt, at virksomheden kommer til at tjene penge på det.

Man søger om midler ved at lave en innovationsplan, udarbejde et budget, og udfylde et online ansøgningsskema. Du kan læse mere på Innovationsfondens hjemmeside om Innobooster.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan fremskaffe kapital og finansiering til din virksomhed, er du velkommen til at kontakt Vordingborg Erhverv. 

+45 55 34 03 93
info@vordingborgerhverv.dk

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.