fbpx

 

Erhvervsgrunde
og lejemål

Erhvervsgrunde og lejemål

Vil du etablere en virksomhed, eller har din virksomhed brug for mere plads? Så er der mange attraktive erhvervsgrunde og -ejendomme i Vordingborg kommune klar til erhvervsformål!

Vi kan hjælpe dig, hvis du vil etablere en virksomhed eller flytte din eksisterende virksomhed til Vordingborg kommune. Ved først samtale vil vi få et indblik i, hvilke behov du har i forhold til beliggenhed, kvadratmeter, faciliteter og andre ønsker. Herefter undersøger vi hvilke muligheder, der findes i kommunen, og vi sender dig løbende information herom. Efter 14 dage kontakter vi dig med en opfølgning, hvor vi i fællesskab finder ud af næste skridt.

Kontakt os

Hvorfor Vordingborg?

Forberedte lokalplaner

Stærk infrastruktur – kort afstand til Skandinavien og Europa

Lettilgængelig transportmuligheder via motorvej, jernbane og vand

Lav kvadratmeterpris

 

Business Park Vordingborg

Mangler du en erhvervsgrund tæt på dine markeder med lettilgængelige transportmuligheder via motorvej, jernbane og til havs? Så kan Business Park Vordingborg være det helt rette sted for dig!

På motorvej E47 ved afkørsel 41 er der etableret 300.000 kvm købeklar erhvervsgrunde. Erhvervsområdet adskiller sig fra andre på Sjælland med den fortsat forbedrende infrastruktur. Fra Business Park Vordingborg er din virksomhed placeret lige ved motorvej, tæt på Vordingborg Erhvervshavn og den forbedrede jernbane. Dertil kan virksomheder snart få gavn af Femern Bælt-forbindelsen, som åbner op for det tyske og europæiske marked. Og med kun en time til Malmø kan din virksomhed også hurtigt nå markedet i Skandinavien.

Læs mere om Business Park Vordingborg

Lejemål i Vordingborg Kommune

Herunder har vi samlet en række links til forskellige ejendomsportaler, som gør det nemt for dig at finde lige netop den erhvervsejendom, du søger i Vordingborg Kommune.

Lokaleportalen – Giver et samlet overblik over alle ledige lokaler til leje eller salg i Danmark.

Find kontorfællesskab – Giver et samlet overblik over alle ledige kontorfællesskaber i Danmark.

OfficeHub – Giver overblik over kontorer og kontorfællesskaber.

Ejendomme i Danmark – Giver et overblik over alle ledige erhvervsejendomme til salg i Danmark.

Virksomhedslokaler – Find din lejer eller køber lynhurtigt.

Oline.dk – Danmarks største portal for erhvervsejendomme

Companyspace.eu – oversigt over ledige erhvervslejemål i Vordingborg kommune

Kontakt os

Hos Vordingborg Erhverv hjælper vi dig med at finde den rette løsning – uanset om du er interesseret i at leje kontorlokaler, eller du har en virksomhed, som har brug for produktionsfaciliteter eller et stort lager.

Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte erhvervskonsulent Khady Tauber Koné.

T: +45 40 25 88 96
E: kk@vordingborgerhverv.dk

Khady Kristensen