DETAIL
i Præstø

Præstø

Præstø er en gammel købstad, der med sin beliggenhed tæt på vandet oser af romantik. Husene snor sig i de velbevarede og hyggelige gamle gader. Bymidten fremstår velholdt med brostensbelægning samt pæne og ensartede butiksfacader, som tilsammen skaber en hyggelig og autentisk atmosfære.

Bymiljøet skabes af lokale handlende, store velbesøgte events, turisme og havnemiljøet. Havnemiljøet, der er helt tæt på handelsgaden, er et paradis for lystsejlere. Med sine 300 havnepladser og lækre café-miljø bidrager og inkluderes denne oase i bymiljøet.

Kunst, havnemiljø, cafeer og restaurationer, detailhandel og tilbagevendende events er i fællesskab det der skaber liv og kundestrøm i Præstøs hyggelige bymidte. Fransk Forår er byens største event, som hvert år tiltrækker 50.000 kunder. Herudover er Michelin stjerne-restaurationen Hotel Frederiksminde er en glimrende repræsentant, som genererer både brandværdi og kundestrøm til bymidten.

Butikslivet i Præstø er organiseret via Præstø Handels- og Erhvervsforening. De årligt tilbagevende events organiseres i projektgrupper med rødder ind i Præstø Handels- og Erhvervsforening. 

Præstø Handels- og erhvervsforening

Præstø Handels- og erhvervsofrening arbejder for at gøre Præstø til den bedste lille købsstad og by til bosætning. Bestyrelsen arbejder året rundt for at iværksætte og støtte begivenheder og skabe fordele for både de handlende og forretningerne i Præstø.

Læs mere om Præstø Handels- og erhvervsforening

Kontakt os

Har du spørgsmål til City Manager-funktionen? Så er du velkommen til at kontakte direktør Bolette Christensen.

T:  40 64 89 23
E: bc@vordingborgerhverv.dk

Bolette Christensen Vordingborg Erhverv