fbpx

Vores samarbejdspartnere

Business Vordingborg har en lang række samarbejdspartnere, som hjælper os med at opnå vores mål; at hjælpe og vejlede erhvervsdrivende for vækst og udvikle det lokale erhvervsliv. Her på siden kan du læse mere om vores samarbejdspartnere.

Vordingborg Erhvervsforening

Vordingborg Erhvervsforening er det største lokale medlemsnetværk i kommunen, der blandt andet arbejder for at styrke samarbejdet mellem erhvervsliv, organisationer og offentlige myndigheder. Foreningen står også bag forskellige møder og arrangementer for medlemmerne. Vordingborg Erhvervsforening og Business Vordingborg arbejder tæt sammen om den kommunale erhvervsudvikling, og Business Vordingborg fungerer som sekretariat for erhvervsforeningen.

Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Sjælland har erfarne og højt specialiserede medarbejdere inden for blandt andet ledelse, internationalisering, innovation og vækstskabelse. Vi kan sætte dig i kontakt med den rette konsulent, hvis du har brug for konkret rådgivning om specifikke emner.

Vordingborg Kommune

Business Vordingborg har indgået en aftale med Vordingborg Kommune om at varetage erhvervsfremmende aktiviteter og projekter. Det er også en del af aftalen, at Business Vordingborg yder erhvervsservice for virksomheder og iværksættere.

Vordingborg Bycentrum

Bycentrum Vordingborg er en forening, der arbejder for en positiv udvikling af Vordingborgs bymidte via afholdelse af en lang række arrangementer og kulturelle aktiviteter, der er med til at skabe liv i byen og tiltrække besøgende.

Business Vordingborg er sekretariat for Bycentrum Vordingborg.

Præstø Handels- og Erhvervsforening

Præstø Handels- og erhvervsforening arbejder for at gøre Præstø til den bedste lille købsstad og by til bosætning. Bestyrelsen arbejder året rundt for at iværksætte og støtte begivenheder og skabe fordele for både de handlende og forretningerne i Præstø.

Møn Handelstandsforening

Møn Handelsforening arbejder for at fremme handel og handlendes interesser. Det arbejde indebærer mange forskellige aktiviteter som eksempelvis de mange arrangementer, som støttes af både medlemmer og frivillige.

Dansk Erhvervsfremme Region Sjælland

Business Vordingborg er med i Dansk Erhvervsfremme Region Sjælland. Det er et samarbejde med nabokommunerne med videndeling, erfaringsudveklinger og forskellige aktiviteter som fx iværksætterforløbet.

Med i Dansk Erhvervsfremme Region Sjælland er, ud over Business Vordingborg: Business Faxe, Næstved Erhverv, Slagelse Erhvervscenter, Business LF, Kalundborgegnens Erhvervsråd, Sorø Erhverv, Roskilde Erhvervsforum, Stevns Erhvervsråd, Odsherreds Erhvervsråd og Holbæks Erhvervsforum.

Flere samarbejdspartnere

Business Vordingborg samarbejder også med en række foreninger om at skabe erhvervsvenlige rammebetingelser for udvikling og vækst i Vordingborg Kommune og omegn.

Læs mere om foreninger, vi samarbejder med her:
Vordingborg Erhvervsforening
ZBC – Danmarks største erhvervsskole
Baltic Sea Suppliers
Interreg North Sea Region Programme