fbpx

 

INTERNATIONALISERING
Hele verden som
dit marked

Internationalisering

Vordingborg Kommune har en særdeles attraktiv lokation som knudepunkt mellem Skandinavien og Europa. Og med Femern Bælt-forbindelsen bliver logistikken forstærket.

Derfor sætter Vordingborg Erhverv fokus på at udforske mulighederne for at eksportere til andre lande – særligt Nordtyskland. Lokale virksomheder har gode muligheder for at nå udenlandske markeder via motorvej, jernbane og til havs med hjælp fra Vordingborg Havn.

Vi vil hjælpe virksomheder med at udnytte fremtidspotentialet, skabe vækst og øge deres konkurrenceevne. Og vi vil være med til at fremme samarbejdet mellem virksomheder på tværs af landegrænser med særligt fokus på Tyskland.

Kontakt os

German-Danish Innovation

Projektet German-Danish Innovation (GDI) er et EU Interreg North Sea Region-projekt, som giver lokale virksomheder mulighed for at deltage i et unikt internationaliseringsforløb, som giver solid viden om deres målgruppe, produkttilpasning, lovgivning og meget mere for det tyske marked. Forløbet medvirker til at styrke virksomheders konkurrencedygtighed og eksportmuligheder på det tyske marked!

Projektet involverer partnere i både Danmark og Tyskland, så lokale erhvervsdrivende kan sparre med tyske eksperter og teste deres produkter i et afgrænset området. GDI giver lokale virksomheder:

  • Et produkt/service, der er klar til det tyske marked
  • Et stærkt netværk med tyske virksomheder
  • Den nødvendige viden om det tyske marked

Vordingborg Erhverv deltager i GDI-projektet i samarbejde med Erhvervshus Sjælland

North Sea CONNECT

En god kombination af varetransport mellem tog, lastbil og skib skaber et intermodalt transportnetværk, der understøtter virksomheders internationaliseringsmuligheder. Derfor er vi partner i EU-projektet North Sea CONNECT, hvis formål er at støtte stærk intermodal transport med effektive forbedringer på transportnetværket TEN-T i Nordsø-regionen.

Projektet understøtter flere igangværende projekter og eksportmuligheder for lokale virksomheder: Business Park Vordingborg, Vordingborg Havn og Kriegers Flak havmøllepark.

Læs mere om North Sea CONNECT

Nyttige links om eksport

Vi har samlet en række links til dig, som overvejer eksport eller allerede er igang, men har brug for gode råd.

Eksport er ikke kun for etablerede virksomheder med flere års erfaring på deres hjemmemarked. Det er en oplagt mulighed for små og mellemståre virksomheder, som kan nå ud til en større målgruppe, forøge indtægter, styrke virksomhedsprofilen, tiltrække kvalificeret arbejdskraft og mindske risiko.

Se nyttige links om eksport

Bolette Christensen Vordingborg Erhverv

Kontakt os

Vil du i gang med eksport? Eller vil du have vejledning til, hvordan du kan styrke din position på udenlandske markeder? Så står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt direktør Bolette Christensen på:

T: +45 40 64 89 23
E: bc@vordingborgerhverv.dk