Nyttige links
om EKSPORT

Nyttige links om eksport

Eksport har aldrig været nemmere end det er i dag. Du kan hurtigt få adgang til nøgleinformationer gennem internettet – og det, du ikke kan få at vide gennem internettet, kan vi sandsynligvis hjælpe dig med.

Eksport er ikke kun for etablerede virksomheder med flere års erfaring på deres hjemmemarked. Det er en oplagt mulighed for små og mellemståre virksomheder, som kan nå ud til en større målgruppe, forøge indtægter, styrke virksomhedsprofilen, tiltrække kvalificeret arbejdskraft og mindske risiko.

Overvejer du at eksportere og har du brug for vejledning og sparring om muligheder og udfordringer?

Kontakt os

Eksportrådet

Eksportrådet er en organisation under Udenrigsministeriet, som arbejder med at fremme danske private virksomheders eksport til udlandet. Her kan du bl.a. finde gratis analyser om eksportmarkeder og få rådgivning og svar på dine spørgsmål.

Besøg Eksportrådet her

Skal din virksomhed eksportere?

Vordingborg Kommune har investeret i et helt nyt og moderne erhvervsområde lige ved afkørsel 41 ved motorvej E47. Her kan din virksomhed få en attraktiv placering tæt på kunder, leverandører og samarbejdspartner i Skandinavien og Europa, hvor infrastruktur sikrer et stærkt logistisk flow.

Læs mere om internationaliseringsmuligheder

Danmarks Eksportforening

Danmarks Eksportforening er en medlemsforening, hvor du blandt andet kan få adgang til konkret markedsviden og rådgivning om opstart af eksport og markedsføring på internationale markeder.

Besøg Danmarks Eksportforening

Danmarks Eksportkredit

EKF er ejet af den danske stat. Her kan danske virksomheder blandt andet søge om hjælp til finansiering, når der skal investeres i nye maskiner og anlæg i forbindelse med opstart af eksport til udlandet.

Besøg Danmarks Eksportkredit

Dit Europa

Europa-Kommissionen står bag hjemmesiden Dit Europa . Her er der information om at bo, leve og drive virksomhed inden for EU. Du kan blandt andet læse om salg, moms, told og produktkrav.

Besøg Dit Europa

Eksportguiden

Eksportguiden er en oversigt over alle offentlige eksportstøtteordninger.

Besøg Eksportguiden

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld kontaktformularen til højre – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

T: +45 55 34 03 93
E: info@vordingborgerhverv.dk