fbpx

Kæmpebutik på vej til Vordingborg

17. feb 2022 | Detail, Erhvervsnyheder

På Klima- og teknikudvalgets seneste møde blev en ansøgning om at opføre en 7.500 kvadratmeter kæmpebutik behandlet. En stor kæde planlægger at åbne en filial midt i erhvervsområdet Møllegården i Vordingborg.

Placering af ny kæmpebutik i Vordingborg Kommune

Her i erhvervsområdet vest for Vordingborg –  Møllegården – vil den endnu ukendte kæde opføre ny kæmpebutik.

“Det vil være meget stort –  ikke kun for byen, men for hele området,” fortæller formanden for udvalget Anders J. Andersen til Sjællandske.

Ny lokalplan

I erhvervsområdet Møllegården må der ifølge lokalplanen bygges butikker på 5.000 kvadratmeter og i en højde af 8,5 meter. Derfor kræver det en ændring i de lokale planer før byggeriet af butikken kan begynde. Den planlagte butik skal være 7.500 kvadratmeter og bygges 10 meter i højden.

Herunder skal der også en laves kommunalplantillæg, da der ifølge Kommuneplan 2018-2030 ikke er mulighed for at anlægge så store udvalgsvarebutikker i Vordingborg Kommune.

Alt dette er dog blevet iværksat efter udvalgets møde. Det betyder, at arbejdet med tillæg til Kommuneplan og lokalplan er begyndt, og at det skal sendes i offentlig høring. Generelt er Klima- og teknikudvalget begejstret for planerne om den nye store butik.

Potentiel ny kæmpebutik til Vordingborg Kommune

Det er endnu ukendt hvilken kæde, der vil åbne i Vordingborg.

Denne artikel er skrevet af Kasper Buur

Presse- og kommunikationskonsulent

T: +45 51 93 58 29
E: kb@businessvordingborg.dk

Kasper Buur Business Vordingborg

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg