Danmark: Et attraktivt land for din virksomhed

Danmark er det 4 bedste land i verden, når det kommer til iværksætteri, menneskelig kapital og konkurrence, ifølge analysen Global Entrepreneurship Index 2019, som vurderede 137 lande på 14 parameter af et sundt iværksætterøkosystem. Danmark øger sin placering med 2 pladser, hvortil Danmark forbliver det bedste nordiske land med de bedste vilkår og betingelser for virksomheder, som ønsker at udvide sine virksomhedaktiviteter. Læs mere om undersøgelsen her.

Danmark modtager den positive omtale for dets evne til at imødekomme udenlandske virksomheder med gode muligheder, vilkår og betingelser, hvor der findes en god balance mellem stabilitet og udgifter. Derudover har Danmark et attraktiv virksomhedsmiljø med lav virksomhedsskat og virksomhedsomkostninger, en højtuddannet arbejdesstyrke og et fleksibelt arbejdsmarked, som er blandt de mest produktive i Europa. 

5 grunde til at etablere en virksomhed i Danmark

1. Danmark støtter innovation
Danmark er blandt Europas førende lande indenfor innovation

2. Lav selskabskat
Selskabsskatten er på 22% og beregnes kun ud fra overskuddet.

3. Sprogkundskaber
Mange danskere taler engelsk Danmark indetager 4 pladsen for bedste engelsk sprogkundskaber. 

4. Den danske arbejdsstyrke
I Danmark er det tilladt at arbejde på alle tidspunkter af dagen, mens arbejdsmoralen stiger. Derudover stiger uddannelsesniveauet for den danske arbejdsstyrke. Derudover oplever Danmark en stigning i landets arbejdsstyrke.

5. Dansk infrastruktur
I Danmark er det muligt både, at forbedre sit netværk og nå flere kunder på én dag, da Danmark tilbyder transportmuligheder på vej, hav og i luften. Derudover fortsætter Danmark med at investere i infrastrukturen samtidig med, at de vil forbedre transportmulighederne mellem lande.

 

Vordingborg

Det naturlige knudepunkt mellem Skandinavien og Europa

Vordingborg er en aktiv handelsby på Sydsjælland og er hovedby i Vordingborg Kommune, der hører under Region Sjælland. Kommunens centrale placering gør det nemmere at etablerer forbindelser til skandinaviske og europæiske markeder, da der er direkte adgang til motorvej, jernbane og havn. Afstanden til Tyskland og resten af Europa reduceres ydeligere med den kommende Femern Bælt tunnel, hvilket også åbner op for nye erhvervsmuligheder. Vordingborg Kommune kan nu tilbyde et innovativt og lettilgængeligt erhvervsområde: Business Park Vordingborg, som ligger direkte ved afkørsel 41 på motorvej E47 og er samtidig tæt på Vordingborg by, hvorfra der er gode pendlerforhold, som kan bidrage til at tiltrække og fastholde medarbejdere. Derudover tilbyder Vordingborg Kommune Sjællands største og mest attraktive havn, nemlig Vordingborg Havn, hvor du finder konkurrencedygtige priser, som ligger 25% lavere end i andre større byer. Vordingborg Erhverv er nem at få adgang til, både fra landsiden og søsiden, hvorved fleksibiliteten giver plads til fragtudveksling mellem forskellige transportyper, så du både sparer tid og penge. I Vordingborg Kommune findes også et stærkt erhvervsliv, hvor der er økonomiske fordele i, at placerer virksomhed. Skattesatsen er rimelig, og dækningsafgiften er nul. De økonomiske fordele styrker konkurrenceevnen, og den gode infrastruktur gør markederne nemt tilgængelige. Der er derfor et stort vækstpotentiale i at drive virksomhed i Vordingborg Kommune.